Sora Anamariei Prodan este milionara din afacerile imobiliare pe care le are in SUA! In ultimii ani, Anca a incheiat tranzactii in valoare de 20 de milioane de dolari! | EXCLUSIV

In America, sora Anamariei Prodan este milionara, activand in afacerile imobiliare din zona Las Vegas.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Si sora Anamariei Prodan este milionara, nu doar fata cea mare a Ionelei Prodan. Anca este stabilita de mai multa vreme in SUA, acolo unde s-a maritat cu un fost luptator de jiu-jitsu, Anthony Savelio. De mai bine de 10 ani, Anca este agent imobiliar, fiind implicata in mai multe tranzactii importante. (vezi ce i-a spus Anamaria Prodan mamei sale atunci cand aceasta a deschis ochii)

Sora Anamariei Prodan este milionara. Doar din comisioane a incasat 1 milion de dolari

Pe site-urile de specialitate, Anca Savelio figureaza cu peste 80 de vanzari-cumparari de case in Nevada si California, totalul tranzactiilor incheiate de ea fiind de peste 20 de milioane de dolari. Cum comisionul pentru agentii imobiliari  este de aproximativ 5%, inseamna ca Anca a castigat 1 milion de dolari doar din comision, fara a mai lua in calcul salariul si alte bonusuri.

Sora Anamariei Prodan este milionara. A venit in tara sa fie alaturi de mama ei

De ceva vreme, sora Anamariei Prodan este milionara. Ultima tranzactie imobilara pe care a incheiat-o Anca este vanzarea unei case din San Diego, pentru 795.000 de dolari, la sfarsitul lui februarie. Anca si-a luat concediu, revenind in tara pentru a fi alaturi de mama ei, Ionela Prodan, care este internata, in stare grava, la Spitalul Elias.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate