Sora Ancăi Pop, cântăreața moartă în Dunăre, a fost sunată de poliție: ”A scăzut nivelul Dunării și i-au zărit în apă portofelul și laptopul!” FOTO

Solista Anca Pop (34 de ani) a murit pe 17 decembrie 2018, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre. La 5 luni de la dramă, poliția a recuperat câteva obiecte ale Ancăi.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Solista Anca Pop (34 de ani) a murit pe 17 decembrie 2018, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, în dreptul localității Șvinița. Fire nonconformistă, Anca pozase și în Playboy, așa că dispariția ei a șocat opinia publică, inclusiv mari publicații din Occident alocând spații largi dramei.

Citeste si: Sora Ancăi Pop, cântăreaţa care s-a înecat în Dunăre, dezvăluiri incredibile: ”O justific pentru că vreau să se ştie ADEVĂRUL despre EA!”

Citeste si: Cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul: “Aş putea muri aici, m-aş putea dizolva aici, lângă apa asta” VIDEO

Zilele trecute, Tina Pop, sora cântăreței, a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare, povestind că a fost sunată de poliție, care a mai recuperat câteva obiecte personale aparținând dispărutei, pe care le-a ”pescuit” din Dunăre. 

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro! 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P