Sora Aurei Ion, reactie dura la adresa autoritatilor, dupa prabusirea elicopterului militar! “Avem suficienti padurari si ciobani, dispusi sa ne salveze!”

Mariana Ciuca, sora Aurei Ion, este tot mai inversunata pe autoritatile romane, care se fac vinovate de moartea tinerei studente la medicina. Dupa ce a aflat de prabusirea elicopterului cu 10 militari la bord, Mariana, aflata in Marea Britanie, a rabufnit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereAura Ion avea 23 de ani si era studenta la Medicina Militara. Viata ei s-a sfarsit brusc in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni“Nu va suparati, a cazut un elicopter! Au murit 8 oameni! Sunteti alaturi de popor? Ah, Cum? Sunteti in concediu in Dubai! Nici o problema, ne cerem scuze! Va rugam sa nu va mai intoarceti! Avem suficienti padurari si ciobani, dispusi sa ne salveze, in cazul in care ne prabusim! Sunt dotati cu cele mai performante aparaturi: bun-simt, spirit civic, patriotism si curaj! Multi ii numesc eroi! Eu ii consider oameni!”, a scris Mariana pe pagina sa de socializare dupa ce a aflat ca si in cazul elicopterului militar, cautarile au durat cateva ore, iar in final, epava a fost gasita de un cioban.fara descriereMariana Ciuca, sora Aurei Ion

Mai mult, Mariana Ciuca este suparata ca la aproape un an de la accidentul aviatic in care sora ei si pilotul Adrian Iovan si-au pierdut viata, nu s-a inceput urmarirea penala impotriva celor care se fac vinovati de interventia tardiva in cazul accidentului. “Desi a trecut aproape un an de la momentul catastrofei aviatice, cand sora mea Aura Ion si-a pierdut viata, prin expunere indelungată la frig, nici pana acum nu avem o persoana fata de care sa se fi inceput urmarirea penala. Probabil ca se vrea ca mortul sa fie din nou gasit vinovat, asa cum se intampla in situatii de genul acesta, cu o miza foarte importanta!, a scris Mariana.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate