Sora ciobăniţă a lui Culiţă Sterp are atât de mulţi miei, încât îi face cadou! Geta vinde în piaţă brânza făcută la stâna familiei!

Culiţă Sterp are o soră care vinde brânză într-o piaţă din oraşul Haţeg.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Culiţă Sterp are o soră care vinde brânză la tarabă. Culiţă are trei fraţi, pe Iancu, Ileana şi Geta, ultima ocupându-se de una din afacerile familiei, care deţine o stână de oi. (vezi cum arată tancul de 100.000 de euro pe care şi l-a cumpărat Culiţă Sterp)

Citeste si: E scandalul anului 2020 în showbiz! Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat BMW-ul fostului iubit

Citeste si: Cine este mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” și a lui Culiță Sterp? Vezi cum arată șefa stânei din Hațeg

Citeste si: Carmen de la Sălciua, agresată în public! A fost nevoie de intervenția bodyguarzilor!

Geta are o tarabă la care vinde urdă, caş şi telemea de oaie. „Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale”, a postat Geta. 

fara descriere

Culiţă Sterp are o soră care vinde brânză: „În ce piață vinzi cașul?” 

„În ce piață vinzi cașul?”, a întrebat un amic. „În orașul Hațeg, judeţul Hunedoara”, a răspuns Geta Sterp. Zilele trecute, sora lui Culiţă s-a pozat alături de un miel nou-născut şi le-a scris un mesaj amicilor ei.

“Are cineva nevoie de miei? Am câte doi la oaie! Nu vreau nimic pe ei”, a anunţat Geta. “Vreau eu unu!... Imi poti trimite?.... Vreau eu Getuta... Vreau si eu”, au răspuns prietenii Getei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate