Sora ciobăniţă a lui Culiţă Sterp se mărită? Geta a primit inelul: “Mulțumesc că ai stat lângă mine. Mai stai, te rog, o viață!”

Sora ciobăniţă a lui Culiţă Sterp se mărită, Geta fiind îndrăgostită de  Sebastian.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Sora ciobăniţă a lui Culiţă Sterp se mărită, cel mai probabil anul acesta. Culiţă are trei fraţi mai mici, pe Ileana, Geta şi Iancu. Ileana a făcut nunta în 2019 şi sunt semne clare că se pregăteşte Geta, care vinde brânză făcută la stâna familiei la un magazin din Haţeg. (vezi cum a scos-o Culiţă Sterp din afaceri pe Carmen de la Sălciua)

Citeste si: Culita Sterp, filmat dezbracat! Imagini de infarct pentru toate femeile VIDEO

Citeste si: Cine este mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” și a lui Culiță Sterp? Vezi cum arată șefa stânei din Hațeg

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Nici nu s-a despărțit bine de Culiță Sterp, că s-a și pozat sexy! Ce fotografii a pus Carmen de la Sălciua pe Instagram?

Geta are o relaţie sentimentală de mai bine de cinci ani cu Sebastian, iubitul ei din liceu, iar cei doi par a fi mai înfrăgostiţi ca niciodată. Recent, Sebastian i-a oferit un inel şi i-a declarat: “O sa te iubesc o viața, nu câteva minute, zile, luni sau ani, o viata, pentru ca meriți, mi-ai dovedit și am simțit asta”.

Sora ciobăniţă a lui Culiţă Sterp se mărită: „Ce vorbe! Totul e reciproc!” 

„Ce vorbe!Totul e reciproc!!!”, a răspuns Geta. “Indiferent din ce sunt făcute sufletele noastre, al meu și al ei sunt la fel”, a mai scris Sebastian. „Ce minunati sunteti, sa fiti fericiti toata viata frumosilor”, le-a transmis un amic.

“Mulțumesc că ai stat lângă mine încă o vară. Mai stai, te rog, o viață!”, i-a transmis Geta lui Sebastian, care a răspuns: “Poți fii sigură, iubita mea!”. „Sunteți un cuplu superb!!! Se vede ca va iubiți. Mulți ar trebui sa ia exemplu de la cuplu vostru, felicitări, va ador”, le-a scris un alt amic.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce se întâmplă între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, după despărțire! EXCLUSIV

Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp și ”atacă” la un alt bărbat! Avem informații care vor face lumea mondenă să explodeze

EXCLUSIV! Jenant! Ce salariu câștigă un manager la H&M și ce trebuie să facă pentru această sumă. E bătaie de joc

Culiţă Sterp a scăpat de coşmarul cheliei! Operaţia de transplant de păr a reuşit! FOTO

Culiţă Sterp, gafă incredibilă faţă de Carmen de la Sălciua! Gestul care poate pune punct relaţiei celor doi, definitiv

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies