Sora Deliei a fost externată, la câteva zile de la naștere! Primele declarații ale Oanei Matache

Oana Matache, sora Deliei, a fost externată, la câteva zile după ce a născut a doua oară.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

„Eu mă simt mai bine decât la prima operaţie. Bebe e foarte cuminte. Am mai făcut asta. Suntem mai relaxaţi, ştim ce avem de făcut. La Jessie eram teleghidaţi, eram speraţi. Acum e bine, e frumos. Putem să asimilăm bucuria şi toate sentimentele pozitive. Cel mic este foarte mic! Este sănătos, este perfect. Ni s-a spus că este perfect şi noi îl considerăm perfect. Abia aştept să începem viaţa în 4, acasă”, a declarat Oana Matache la TV.

„Acum pot să alăptez, e ok. Nu poate nimeni să alăpteze imediat ce au primit copilul. Este modul meu de a ţine legătura cu mămicile care mă urmăresc. Le povestesc prin ce stări trec şi ce se întâmplă. Dacă am scris ceva, nu înseamnă că nu se poate schimba. Este totul ok”, a mai declarat sora Deliei.

„Disconfort există, dar merg, nu am de ce să mă plâng. Nu pot să fac sporturi extreme, dar să-l ţin în braţe să-i fac un lăptic, pot. Jessie nu ştie mare lucru despre nou-născuţi. Va reacţiona ca şi cum îi aducem acasă o păpuşă, eventual va încerca să-i bage un deget în ochi, habar n-am”, a precizat Oana, care a născut în urmă cu patru zile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: