Sora Deliei Matache, declaratii despre fetita ei: "Jessie nu mai plange de la doua luni"

Nepotica Deliei Matache este o minune de copil. Oana spune despre fetita ei ca e cuminte si foarte inteligenta.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Invitata in emisiunea lui Teo Trandafir, Oana a povestit cat de fascinata este in fiecare zi de micuta Jessica. 

"Jessie e perfecta. Zic si eu ca toate mamicile. Nu a avut colici, nu a avut dureri. De la doua luni ea nu mai plange. Plange doar daca se loveste sau i se intampla ceva. Comunica foarte bine, stie sa comunice fara sa planga. Ma lasa fara cuvinte", a spus Oana, sora Deliei Matache, la Teo Show.

"Vreau ca Jessie sa stie ca nu trebuie sa fie perfecta, ca din greseli invatam. Asta nu inseamna ca n-o s-o cresc bine, ca nu o sa-mi dedic toate resursele. Am cautat un pediatru cu care stau foarte mult de vorba. Nu mai am timp sa stau si sa nu ma gandesc la nimic, sa ma uit la seriale sau ce mai faceam eu in timpul liber, acum in timpul liber stau cu Jessie. Oamenii care iti scriu pe internet au impresia ca nimic nu te atinge. Daca ar fi un pic mai empatice mamicile care ma injura... M-au injurat ca am fost o zi la munte, iar Jessie a ramas acasa cu cineva", a mai declarat Oana.

Oana spune despre mama ei ca e foarte moderna in relatia cu nepotica ei. "Mama e cool si foarte rebela, face doar ce vrea, nu coopereaza cu mine. Si cealalta bunica e foarte cool", a spus sora Deliei Matache la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate