Sora Denisei Manelista și-a regăsit zâmbetul de sărbători! Uite-o pe Adelina în mijlocul familiei din Spania FOTO

Adelina, sora regretatei Denisa Răducu, are o familie împlinită în Spania, țara ei de adopție.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Adelina, sora regretatei Denisa Răducu, are o familie împlinită în Spania, țara ei de adopție. Deși au trecut mai bine de doi ani de la dispariția cântăreței, Adelina are în continuare grijă de memoria Denisei. 

Citeste si: Scrisoarea care a bulversat-o pe mama Denisei Răducu: ”Denisa m-a salvat din fața unei masini!” EXCLUSIV

Citeste si: Dureros! Motivul pentru care groapa Denisei Răducu a fost făcută mai mare

”Micuţele mă întreabă de tine, le povestesc ce făceam noi în copilărie, ce năzdrăvănii făceai tu. Râd când le povestesc, sunt amintirile pe care le preţuiesc mai mult decât orice, iar apoi plâng pentru că ştiu că nu îţi voi mai auzi, niciodată, vocea ta minunată, că nu mai putem vorbi, că nu ne mai putem sfătui aşa cum am făcut-o întotdeauna. Chiar dacă eram mai mare, eu nu aveam nicio şansă în faţă ei.

Ea era protejată oricum, era preferată părinţilor şi, de multe ori, ne mai şi băteam. Dar tot eu pierdeam, ea era mai dolofanică şi era foarte căpoasă. Tot ea mă bătea, iar apoi tot eu eram cea certată. Dar, chiar dacă pe atunci mă supărăm, îmi trecea imediat, că venea şi se prostea pe lângă mine, mă făcea să râd, îmi cânta şi îmi dispărea orice urmă de supărare. Ne iubeam mult, eu o adoram. De când a dispărut, mi-a luat jumătate din suflet cu ea”, a povestit Adelina, pentru WOWbiz.ro. 

fara descriere

Zilele trecute, Adelina s-a fotografiat zâmbitoare în Spania, țara în care este stabilită de ani buni, împreună cu familia ei, soțul și cei trei copii, în timpul unei plimbări în care au admirat cât de frumos este împodobit orașul de Sărbători. 

Denisa Manelista a murit la doar 27 de ani, răpusă de o boală incurabilă 

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate