Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este măritată cu Florentin Pandele, edilul din Voluntari. Sora Gabrielei, Nela Vica, a ajuns director la o direcţie subordonată cumnatului ei primar.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Încă de anul trecut, sora mai mare a Gabrielei Vrînceanu Firea, actualul primar al Capitalei, apărea ca angajată în scriptele Direcţiei Protecţiei Copilului şi Tineretului din Voluntari. În declaraţia de avere depusă pe 13 decembrie 2017, Nela Vica Vrînceanu trecea şi funcţia avută, inspector principal, într-o instituţie subordonată Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele, cumnatul ei. Ulterior, în 2018, în câteva documente oficiale - posturi scoase la concurs etc, sora Gabrielei Firea aparea că lucrează tot la Direcţia Protecţiei Copilului şi Tineretului din Voluntari, doar că încadrarea ei era pe postul de director executiv!

Nela, în vârstă de 50 de ani, a încercat până anii trecuţi să scoată bani dintr-o afacere cu haine, dar s-a adaptat imediat la noul job, participând, de exemplu, pe 24 aprilie 2018, la evenimentul organizat la Brăneşti sub titulatura ”Incluziunea şcolară – primul pas în incluziunea socială”, din postura de director al Direcţiei Protecţiei Copilului şi Tineretului din Voluntari. Iată ce scria publicaţia ”Viitorul Ilfovean” la acea dată despre participanţii la sesiunea din primăvară. 

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate