Sora lui Culiță Sterp o face praf pe Mirela Vaida după ce prezentatoarea TV s-a certat ca la ușa cortului cu artistul! ”Înghițiți în sec și sunteți invidioși”

Ileana, sora lui Culiță Sterp, nu a acceptat să își vadă fratele atacat de Mirela Vaida, prezentatoarea TV fiind foarte ofuscată, în direct, când cântărețul i-a dat niște replici mai acide.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Ileana sora lui Culiță Sterp, a sărit ca o adevărată leoaică în apărarea fratelui ei și, fără să stea prea mult pe gânduri, a făcut-o praf pe Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Dirct după ce a avut un schimb de replici mai acide cu artistul.

Citeste si: Vulpița, umilită în direct. Mirela Vaida nu a iertat-o. Cum a reacționat Vulpița

Citeste si: Mirela Vaida a născut! Primele declarații de pe patul de spital: „L-am amenințat că îl scot forțat, dacă nu vine singur”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Culiță Sterp, surpins în ipostaze tandre cu o blondă sexy, la doar două luni de la despărțirea de Carmen de la Sălciua! Imaginile vorbesc de la sine

După ce Culiță Sterp a fost acuzat la Acces Direct, de unul dintre ciobanii care lucrează pentru el și familia sa că îi datorează 6000 de lei și că artistul l-ar fi amenințat cu bătaia pe respectivul angajat, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, a vrut să vorbească despre ce s-a întâmplat și cu cântărețul. Doar că, acesta, sec, i-a dat o replică prezentatoarei TV pe care Mirela Vaida nu a rumegat-o prea bine. ”Eu nu sunt nici Viorel, nici Vulpița. Pe mine, vă rog să nu mă mai sunați. Mă deranjați cu chestia asta, că vă băgați în familia mea”, a spus Culiță Sterp, motiv pentru care irela Vaida să încerce să se disculpe cum putea ea mai bine.

Doar că scuzele Mirelei Vaida nu au impresionat-o deloc pe Ileana Sterp, sora lui Culiță, iar tânăra a pus-o, la rândul ei, la colț pe prezentatoarea tv. ”Vreau să precizez ceva. Culiță a apărut la Antena 1 în cadrul unei emisiuni având niște discuții mai aprinse cu cei din platou și cu cel care era în legătură directă. Am primit foarte multe apeluri de la oameni cunoscuți, și nu numai, și am fost luată la întrebări despre acel subiect. Știți cum e? Când fratele meu a lansat o piesă sau a realizat ceva frumos pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi transmită ”felicitări sau gânduri bune”, dar acum ați sărit toți cu întrebări. Când se aude ceva negativ despre ai mei frați, hop și voi cu apeluri, mesaje și întrebări, o sută. Țineți să îmi scoateți în evidență anumite aspecte negative și care nu vă privesc până la urmă. Dar când se publică o știre pozitivă , înghițiți în sec și sunteți invidioși”, a postat sora lui Culiță Sterp, Ileana, pe conturile ei de socializare.

Ileana, sora lui Culiță Sterp, a fost alături de fratele ei în scandalul acestuia cu Carmen de la Sălciua

Ileana, sora fraților Sterp, s-a căsătorit anul trecut, iar la nunta ei, Culiță s-a afișat pentru prima dată după divorț, cu Carmen de la Sălciua, confirmând astfel faptul că sunt din nou împreună. Asta deși, Ileana a fost cea care i-a fost alături lui Culiță Sterp în scandalul cu Carmen de la Sălciua.

Ileana, sotra lui Culiță Sterp, este hair stilist și are într-un cartier din Hațeg un salon de înfrumusețare și se pare că specialitatea ei sunt tunsorile bărbătești.

Galerie foto 
Citește și:

Lidia Buble a spust tot adevărul, după despărțirea de Răzvan Simion! Ce o deranjează cel mai tare pe cântăreață: "Să o iei de la capăt..."

Ce intervenții are Iulia Albu? Vedeta a spus tot adevărul despre imperfecțiunile sale: "Mai am 2 ședințe..."

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

O mai țineți minte pe Larisa Vasile, fosta concurentă de la Exatlon? Ce face acum și ce legătură are cu un fost concurent de la Puterea dragostei

Carmen de la Sălciua, făcută praf de Răzvan Botezatu! ”Nu se face așa ceva! E un lucru intim”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies