Sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă! Geta Sterp are pe tarabă urdă, caş şi telemea! FOTO

Sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă, în oraşul Haţeg.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă, de mai multă vreme. Culiţă are trei fraţi, pe Iancu, Ileana şi Geta, ultima ocupându-se de una din afacerile familiei, care deţine o stână de oi. Astfel, ea are o tarabă la care vinde urdă, caş şi telemea de oaie. (vezi primul videoclip făcut de Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua după ce s-au împăcat)

Citeste si: Cu cine a ieșit Plușica la film după despărțirea de Culiță Sterp? Indiciu: și el a fost la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Prima fotografie cu Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp după ce s-au împăcat! Fanii sunt în extaz: „Poza asta face cât o mie de cuvinte”

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu se mai ascund! Ce gest a făcut artistul pentru fosta lui soție: „Iubirea nu moare”

Sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă: "Cumpărați produse de la stâna noastră" 

„Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale”, a postat Geta. „În ce piață vinzi cașul?”, a întrebat un amic. „În orașul Hațeg, judeţul Hunedoara”, a răspuns Geta Sterp.

fara descriere

Sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă: “Cea mai bună brânză din Ţara Haţegului!” 

„De data asta, din păcate, nu pot ajunge!”, a scris un alt amic. “Îți păstrez pe când o sa poți veni!”, a răspuns sora lui Culiţă Sterp. “Cea mai bună brânză din Ţara Haţegului!”, a confirmat un alt client al Getei Sterp.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate