Sora lui Mircea Badea i-a stricat casnicia unui ziarist si s-a casatorit apoi cu el! Trei ani mai tarziu si dupa ce o nastea pe Rontzi, Naty divorta de Ciprian in secret!

Ziaristul Ciprian Chirvasiu a divortat de sotia sa pentru a se casatori cu Naty Badea, dar casnicia cu sora lui Mircea Badea nu a tinut decat aproape trei ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereNaty Badea a fost casatorita o singura data, cu ziaristul Ciprian Chirvasiu, caruia i-a daruit o fetita. Presa a notat, in 2005, ca Naty incepuse o relatie cu Chirvasiu, desi acesta era insurat si avea un copil: “La vremea cand a inceput relatia cu Naty Badea, Ciprian era cat se poate de insurat cu Olivia Chirvasiu, de asemenea fosta ziarista la Evenimentul Zilei, actualmente PR la Teatrul National din Bucuresti. fara descriereDar Naty e o femeie hotarata. Atat de hotarata, incat l-a convins, pana la urma, pe Chirvasiu sa plece de la nevasta si sa se mute la ea”, scria Academia Catavencu. Naty s-a maritat cu Chirvasiu, dar a divortat de acesta trei ani mai tarziu, in 2008.fara descriereCiprian Chirvasiu

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate