Sora lui Mircea Badea, susținută de fostul iubit, Florin Chilian! FOTO

Naty Badea, sora lui Mircea Badea, păstrează încă legătura cu fostul iubit, solistul Florin Chilian.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Naty, sora lui Mircea Badea, și-a lansat recent romanul, la eveniment fiind prezentă toată familia, dar și mulți prieteni. Printre ei s-a numărat și cunoscutul artist Florin Chilian, care s-a și pozat cu autoarea și cu Ana, fata ei. Puțină lume știe însă că între sora lui Mircea Badea și Chilian a existat acum 15 ani o legătură sentimentală, așa cum nota presa în primăvara lui 2004, pe vremea în care Naty lucra la Realitatea TV. 

Citeste si: Ce salariu câștigă Mircea Badea! Internauților nu le-a venit să creadă

Citeste si: Ce avere fabuloasă are Rareş Bogdan! Vezi ce venituri uriaşe a încasat prezentatorul şi ce bunuri de peste 500.000 de euro are acasă! EXCLUSIV

Dupa ce a anuntat in stanga si in dreapta ca si-a gasit jumatatea dupa care plangea de cativa ani si dupa ce a lansat anuntul oficial cu privire la o iminenta si foarte grabita insuratoare, Florin Chilian pare sa o fi abandonat pe micuta lui sirena de la Realitatea TV, Naty Badea, cel mai probabil spre bucuria cumnatului potential, Mircea Badea. Motivele separarii sint obscure si par a tine de o filozofie pe care putini sunt tentati sa o guste”, amintea evz.ro în martie 2004. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate