Sora lui Nicușor Iordan aruncă bomba în scandalul cu Anamaria Rosa: ”Nu a fost viol, a fost cu consimțământ. A fost dorința lui Aurelian Preda!

Sora lui Nicușor Iordan susține că acesta a avut o relație liber-consimțită cu fiica lui Aurelian Preda. Mai mult, totul a avut loc la dorința tatălui Anamariei.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ipoteză bombă lansată de Mariana, sora lui Nicușor Iordan. Femeia susține că însuși Aurelian Preda i-a lăsat cu limbă de moarte lui Iordan să devină ”bărbatul fiicei lui”. În plus, Anamaria Rosa și-ar fi dat consmițământul pentru relația cu Iordan, deși în paralel se iubea cu un tânăr de vârsta ei.

”Nicușor a spus doar: ”Nu am abuzat, nu am violat. Am făcut-o cu consimțământul ei, normal”. Între ei s-a întâmplat de mai multe ori. De foarte multe ori. Cu acordul și consimțământul ei. Ea era majoră! Există dovezi pe camerele de supraveghere de la garsoniera unde locuia sora mea. Acum vine la televizor și spune: vai, cât am fost de abuzată!

A fost o relație liber-consimțită. Din cauza acestor lucruri care se întâmplă acum, Nicușor este în terapie...

Dacă relația lor se consuma în timp ce ea avea o relație cu un alt băiat? Bineînțeles! Și Nicușor era cu o fată.

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Niciodată, fratele meu nu a spus că n-ar fi avut vreo relație intimă. Dar nu a violat, nu a hărțuit... Domnișoara Ana a vrut 100.000 euro, în vară. Domnișoara Ana s-a complăcut în această situație.

Să vă mai spun un lucru: tatăl Anei, acum ceva vreme, ne spunea – și mi-a spus mie personal – că și-ar dori ca după moartea lui, Nicușor și Ana să fie împreună.

Domnișoara a locuit în acea casă 15-17 ani dar nu știe nimic, n-a auzit nimic, nu a văzut nimic”, a declarat sora lui Nicușor Iordan la un show de televiziune.

Citeste si: Povestea emoționantă din spatele fotografiei! Aurelian Preda l-a întrebat pe Mihai Constantinescu dacă i-a fost frică de moarte! Răspunsul e cutremurător

Citeste si: Nicușor Iordan, răspuns la acuzațiile aduse de Ana Maria Preda- Ce a spus cântărețul

Citeste si: Dezvăluiri fabuloase! Aurelian Preda își dorea ca fiica lui să se mărite cu Nicușor Iordan, bărbatul pe care fata îl acuză acum de abuz sexual

Nașa Anamariei: ”Aurelian lua antidepresive”

Meri Stipo, nașa Anamariei, a confirmat că l-a auzit pe Aurelian Preda spunând că vrea ca Anamaria să aibă o relație cu Nicușor Iordan, însă crede că acesta se afla sub influența medicamentelor.

”Mi-a spus o dată sau de două ori, dar cred că era din cauza anti-depresivelor pe care le lua. Nu cred că ar fi spus așa ceva dacă nu lua medicamente”, a declarat Meri Stipo, nașa din Italia a Anamariei.

Prezentă în studio, Anamaria Rosa Preda a negat acuzațiile surorii lui Nicușor Iordan. Ea a spus că nu și-a dat niciodată consimțământul pentru o relație sexuală cu Iordan, însă aceasta ar fi avut totuși loc pe vremea când era încă minoră. Tânăra spune că are dovezi în acest sens și că acestea sunt la dosarul de la Procuratură.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

100.000 euro, prețul tăcerii pentru fiica lui Aurelian Preda! Atât i s-a cerut lui Nicușor Iordan pentru închiderea cazului ”violul”! EXCLUSIV

Cum l-a cucerit Andra pe Cătălin Măruță, în direct! Prezentatorul s-a îndrăgostit de vocea artistei, încă de prima lor întâlnire 

Începând cu noaptea aceasta, 6 zodii vor avea parte de succes pe planul sentimental și pe cel profesional

Anunț uluitor despre vaccin! Ce efect are asupra creierului

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc. FOTO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies