Vedete

Sora lui Seyit vrea sa scape de Zuhre pentru a-si salva familia, azi, in "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal D

Seyit sufera enorm atunci cand bunicul sau este ucis de fiul bogatasului Fikret.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Sora lui Seyit vrea sa scape de Zuhre pentru a-si salva familia, azi, in "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal Dicon photo
Prins in altercatia dintre Seyit si Zekkar, batranul se arunca in fata armei pentru a-si salva nepotul. Vazand prin ce chinuri sunt nevoiti sa treaca din cauza faptului ca Seyit o protejeaza pe Zuhre, familia acestuia nu vede cu ochi buni dragostea lor si sunt convinsi ca nu vor scapa de furia familiei Karakaya.

In familia bogatasului Fikret lucrurile degenereaza. Barbatul, la sfatul fiului sau si-a izolat nora, pentru ca aceasta a ajutat-o pe Zuhre sa evadeze. Fiul femeii, Ali, nepotul temutului bogatas, ii cere socoteala bunicului sau pentru faptele sale si il ameninta ca il ucide daca nu isi gaseste mama.


Ruveyda, sora lui Seyit, vrea sa scape de Zuhre si le propune un "targ” celor din familia Karakaya.

Nu ratati azi un nou episod din "Steaua Sufletului", de la 20.00, la Kanal D
 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune