Sora lui Viorel Lis o face praf pe Oana: "Nu mai are pe nimeni de cand e cu ea, nu stiu ce ii baga fufa in cap"

Florentina Lis considera ca fratele ei s-a indepartat de familia pe care o avea inainte sa o cunoasca pe Oana din cauza acesteia.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSora fostului edil da de pamant cu actuala femeie din viata lui Viorel si crede ca ea e vinovata de tot ce i se intampla fratelui ei.

"Cand avea nevoie la toti apela si cum s-a vazut in bani a dat cu nasul in fundul Oanei si nu mai iese de acolo. Pentru mine nu mai exista decat ca prilej de enervare. Atunci cand erau la inceput si nici macar nu era maritata cu el si nu a vrut sa ni-l dea la telefon, la nimeni, ne chestiona pe toti la telefon ca ce avem cu el si ii spuneam ei... si atunci am zis ceva in gandul meu de origine materna si bineinteles ca nu am mai sunat. Asta s-a intamplat acum 13-14 ani.

De atunci nu am mai vorbit, daca il durea in vreun cot de mine imi dadea un telefon, stie si unde stau si numarul meu de telefon, eu nici nu stiu unde locuieste sau ce numar de telefon are. Stiu eu ce ii baga fufa aia in cap? Ea e vinovata de tot. Ea i-a zgornit si neamurile si prietenii si tot. Ce, mai are pe cineva Viorel? Nu o mai are decat pe ea" a spus sora lui Viorel la ProTv.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate