Sora secretă a lui David Puşcaş s-a mutat în Africa! Amalia Puşcaş este avocat în Senegal!

Puţini ştiu că sora secretă a lui David Puşcaş s-a mutat în Africa.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

E clar că sora secretă a lui David Puşcaş s-a mutat în Africa. Amalia este fiica din prima căsnicie a lui Marcel Puşcaş, cu actriţa Aurola Leonte.

Ulterior, Marcel s-a însurat cu Luminiţa Anghel, cei doi adoptându-l pe David, care a luat numele de familie al fostului fotbalist al Stelei.( vezi cum s-a distrat David Puşcaş în prima vacanţă în străinătate fără Luminiţa Anghel)

Citeste si: Sora secretă a lui David Puşcaş şi-a aniversat ziua de naştere! Vezi ce mesaj emoţionant i-a scris tatăl ei, Marcel Puşcaş!

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: David Puşcaş s-a fotografiat dezbrăcat! Vezi pozele cu care fiul Luminiţei Anghel şi-a şocat prietenii!

Citeste si: David Puscas, prima reactie dupa ce Luminita Anghel si-a facut tatuaj cu chipul fiului biologic! Ce spune fiul adoptat EXCLUSIV

Sora secretă a lui David Puşcaş s-a mutat în Africa. Amalia are masterul în Drept

Amalia, sora vitregă a lui David Puşcaş, a terminat Dreptul în 2017, luându-şi masterul în Drept internaţional şi studii juridice internaţionale. Pe timpul studenţiei, între octombrie 2015 şi aprilie 2016, Amalia a lucrat ca reprezentant juridic pentru o companie de PR din Dakar, capitala Senegalului.

Sora secretă a lui David Puşcaş s-a mutat în Africa: „Încerc să fiu senegaleză” 

Se ştie că sora secretă a lui David Puşcaş s-a mutat în Africa. Amalia a revenit pentru o perioadă în ţară, unde a bifat un stagiu la Minsiteriul de Externe şi un post de responsabil comercial la o multinaţională. De puţin timp, ea a revenit în Senegal, unde lucrează ca avocat. Amalia s-a pozat recent într-o ţinută imprimată cu motive tradiţionale ale ţării africane.

„Încerc să fiu senegaleză”, a postat Amalia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies