Sorana a vomat sange si a ajuns la spital! "M-am imbolnavit din cauza stresului si a oboselii". Vezi ce diagnostic i-au pus medicii!

Sorana Mohamad trece prin clipe de groaza. Motivul? O boala a tintuit-o la pat. Ea a vomat sange. Diagnosticul e cutremurator: gastrita hemoragica!##VIDEO2982##

Distribuie pe:

Problemele fostei soliste de la trupa ASIA au inceput acum un an, dupa decesul tatalui ei, cand a intrat in depresie. In iunie s-a casatorit, iar stresul si emotiile si-au spus si ele cuvinte.

fara descriere

"In momentul in care patesti chestia asta te sperii. Totul a inceput dupa o petrecere, cu cateva zile inaintea acelui episod. Si-a serbat-o in club, iar eu nu ies de obicei. Nu beau alcool, dar resimt noptile pierdute. Aveam greturi, stari de voma, m-am gandit ca ar putea fi o sarcina toxica. Eram singura acasa, m-am panicat. Nu m-a durut insa deloc stomacul. Am ajuns la Institutul Cantacuzino, dar analizele erau perfecte. Mi s-a facut o perfuzie, mi s-a recomandat o endoscopie. Am cerut anestezie totala, stia doctorul ca sunt o fricoasa. Cand m-am trezit mi s-a spus ca e gastrita hemoragica. Am de luat un tratament medicamentos, iar la mancare e acest lucru. Totul e pe fond de stres si de oboseala", a declarat Sorana in exclusivitate la WOWbiz.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate