Sorana Darclee, ex-A.S.I.A, a dezvăluit de ce se teme să devină mamă: "Nu pot să îmi permit să aduc pe lume..."

Vedeta simte că nu poate să îi ofere siguranță unui copil, în zilele noastre.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Sorana Darclee a reușit să treacă peste divorțul de fostul soț și și-a regăsit liniștea în brațele unui bărbat care o apreciază.

Chiar dacă este mai fericită ca oricând lângă iubitul ei, fosta solistă ex-A.S.I.A recunoaște că nu este pregătită să devină mamă.

Citeste si: În ce relații a rămas Sorana Darclee, ex- A.S.I.A, cu fostul soț? Vedeta și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, după ce a fost înșelată: "E perfect"

Sorana Darclee: "Îl protejez 5-6 ani cât îmi stă doar mie în casă, după care..."

Sorana iubește foarte mult copiii și este sigură că ea și iubitul ei ar putea fi niște părinți foarte buni, însă se teme să devină mamă, din cauza a tot ceea ce se întâmplă în jur. Vedeta susține că în zilele noastre nu i-ar putea oferi prea multa siguranță copilului ei, iar acest lucru o înspăimântă: "Mă mai întreabă maică-mea, măi mamă, dar nu faci copii? Mamă, fac copil să îl aduc unde? Unde? Asta este singura mea imensă frică!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Știu că o să fiu un părinte extraordinar, știu că Cosmin o să fie un tată fenomenal, cei mai iubitori părinți. Dar să aduc un copil, unde? Adică îl protejez 5-6 ani cât îmi stă doar mie în casă, după care pleacă la școală, liceu, facultate și ce se întâmplă cu el, și ce-i cu lumea asta, și ce o să se întâmple mâine?

Habar n-am!", a povestit Sorana Darclee, pentru Cancan.ro.

Sorana Darclee crede că societatea actuală nu oferă destulă siguranță pentru un copil

Sorana Darclee și iubitul ei

[Sursa foto: Instagram]

"Nu pot să îmi permit să aduc pe lume pe cineva atât de firav, într-o lume atât de diabolică"

Deși mama ei o presează destul de mult atunci când vine vorba de întemeierea unei familii, Sorana mărturisește că nu se gândește să aducă pe lume un copil.

Fosta membră a trupei A.S.I.A consideră că societatea actuală încearcă mai mult să le pună piedică tinerilor, decât să îi ajute, iar acesta este unul dintre motivele pentru care spune "pas" statutului de părinte: "Și atunci nu pot să îmi permit să aduc pe lume pe cineva atât de firav într-o lume atât de diabolică. Asta e gândirea mea și asta mă sperie pe mine.

Citeste si: Sorana, ex ASIA, a fost agresată de un străin chiar în scara blocului în care locuia! Cum a reacționat cântăreața

Pentru că mie mi se poate întâmpla oricând, orice, dar n-aș putea permite niciodată să se întâmple ceva copilului meu. Și atunci doar la asta mă gândesc, dacă eu nu sunt, ce o să se întâmple cu el? Ce o să îi facă societatea? Ce pretenții o să aibă societatea de la el în timp ce nu o să îl ajute cu nimic, ba din contră, o să îi pună piedici!", a mai adăugat Sorana, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies