Sorana ex-Asia recunoaste ca a fost in depresie! "M-am smuls singura din bratele ei, m-am sters de praf si am zambit"

Divortul a afectat-o mult pe Sorana, asa ca a fost nevoita sa se mobilizeze si sa incerce sa iasa singura din starea proasta in care intrase.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereIntr-o postare de pe pagina sa de Facebook, fosta componenta a trupei Asia a recunoscut ca a fost in depresie.

"Inca putin si vine un an nou. Cand ma uit prin oglinda, la mine, ma pufneste rasul...ori ceva de genul. Cand mi-am schimbat toate planurile, nu-mi aduc aminte. M-am surprins de atatea ori in acest an, am crescut, am invatat, am uitat, am iertat, am iubit, iubesc.
Am descoperit ca sunt mai puternica decat credeam. M-am smuls singura din bratele depresiei, m-am sters de praf si am zambit.
Am plans de multe ori. Cred ca nu am plans niciodata atat de mult. Apoi am ras. Inca rad. Uneori ironic, de mine ori in sinea mea. Alteori din toata inima, cu lacrimi chiar", a scris Sorana.

"Anul trecut, de ziua mea, in timp ce lumea imi canta " La multi ani " iar eu trebuia sa-mi pun o dorinta, mi-am dorit sa fiu bine. Stiam exact ce inseamna asta. Stiam ca viata mea se schimba dar habar nu aveam in ce fel ori incotro o s-o apuc. In timp ce unii imi zambeau, in mintea mea se derulau ganduri, emotii, dureri, discutii pe care le purtam cu mine. Si am continuat sa le port mult timp. Nu le incetam nici macar noaptea, sufeream de insomnii, pentru ca eu si cu mine, nu picam niciodata de acord.
M-am retras in propriile culise si am inceput sa ma observ. Priveam o straina, o persoana care isi punea o masca odioasa a unei fericiri mincinoase. Asta a durut. O straina urata care vorbea raspicat fara sa aiba nici cea mai vaga idee ce vrea defapt. O detestam pe femeia asta din fata mea. Am hotarat sa nu ma pedepsesc si sa ma iert, sa ma iubesc, sa invat ca atunci cand ma doare ceva, am tot dreptul sa-mi vindec ranile dar nu am nici un drept sa-i ranesc si pe altii.
Mi-am pus tot sufletul in muzica mea.
Si mai apoi erau acesti oameni din jurul meu, familia si doar cativa prieteni care inseamnau intregul Univers", a continuat ea.

"Si...si un om special, caruia ii datorez totul. Faptul ca azi cred in mine, atat de multe rasete cu lacrimi, zilele calme, renuntarea la masti si faptul ca mi-am transformat simple pasiuni, intr-un nou mod de viata, locul din care scriu acum.
Credeam ca am nevoie de aripi ca sa pot zbura. M-am inselat. E suficient sa fiu eu, eu cu adevarat, cu tot ce simt, ce gandesc, ce stiu.
Oare din ce oglinda o sa ma privesc anul viitor?", a mai spus Sorana Darclee.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate