Sorana (ex ASIA) stie secretul unei relatii de lunga durata: "Si ce daca ii fug ochii dupa picioarele lungi ale altei femei?”

Sorana Mohamad are o casnicie fericita si sustine ca stie care este secretul pentru ca relatia ei sa nu aiba de suferit.

Distribuie pe:

fara descriereArtista considera ca nu trebuie sa existe orgoliu atunci cand doi oameni se iubesc si ca niciun cuplu nu trebuie sa discute atunci cand unul dintre parteneri este nervos.

"Secretul e sa inveti de la prietenii iubitului tau cum sa te porti cu el, sa-i devii cel mai bun camarad. Si ce daca ii fug ochii dupa picioarele lungi ale femeii care a trecut pe langa voi? Uita-te si tu! Lasa-l sa stie ca l-ai surprins privind-o, dar fara sa-l acuzi. Fa-l sa se simta confortabil in prezenta ta, sa nu fie nevoit sa-ti ascunda anumite lucruri pentru ca ii este teama de reactia ta. In timp, in orice relatie, apar discutii din zeci de motive. Lasa-i putin spatiu! Si tu ai nevoie de el. Nu vorbiti cand sunteti nervosi ori stresati. „Monstrul” acela numit orgoliu ar trebui sa dispara in cuplu. Nu trebuie sa lasi mereu de la tine, ci doar sa fii un pic maleabila. Un mare secret: lasa-l sa creada ca a fost ideea lui sa faceti ce vrei tu. Daca descoperi cum sa comunici cu el, exact asa cum fac prietenii lui, poti spune ca ai descoperit cheia unei relatii de succes"
a spus Sorana pentru confidenteleuneifete.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate