Sorana: "Vreau sa ma pun cat mai repede pe picioare ca sa am o sarcina sanatoasa"

Dupa ce a fost la un pas de ulcer perforat din cauza stresului, Sorana s-a recuperat datorita tratamentului urmat si acum are planuri mari: vrea sa devina mamica!

Distribuie pe:

 

fara descriere

Chiar daca gurile rele au spus ca starea ei de sanatate se datoreaza curelor de slabire drastice pe care le-a urmat, Sorana a lamurit situatia si a marturisit ca insomniile si stresul au fost cauza principala a bolii ei.

 

„A fost vorba despre o gastrită hemoragică. Mulţi au senzaţia că asta se face de la înfometare sau mâncat aiurea. Nu e adevărat, totul a fost pe fond nervos. Nu mă înfometez, culmea, militez împotriva anorexiei. Asta nu înseamnă să fii foarte grasă. Mă refer la a avea o greutate normală, să ai forme normale. S-a întâmplat de la stres. Anul acesta am acumulat foarte multă oboseală şi tot aveam senzaţia că nu pot să mă odihnesc cum trebuie. Am probleme cu insomniile încă din copilarie. Cred că e o problemă de familie: o moştenesc pe mama, din nefericire”, a spus Sorana pentru Ring.

Cantareata nu este la prima ei problema cu stomacul, in adolescenta suferind de ulcer duodenal pe care tatal ei, care a decedat in urma cu un an, l-a vindecat.

„Am suferit de ulcer duodenal în adolescenţă şi-mi amintesc că tatăl meu m-a pus atunci pe picioare, lăsându-mă să mănânc absolut orice. Ce simţeam că îmi făcea rău eliminam din alimentaţie”, a spus ea.

Chiar daca problema de sanatate pe care a avut-o nu ar afecta o sarcina, Sorana vrea sa fie sigura ca s-a vindecat inainte de a concepe un copil.

„Trebuie să ai un corp sănătos pentru că urmează oricum o perioadă destul de dificilă, cu pierderi foarte mari de calciu. Trebuie să ai grijă de tine pentru că în acel moment împarţi sănătatea ta cu altcineva care se hrăneşte din ce îi dai tu. Când va dori Dumnezeu, o să fac şi un copil. El ştie cel mai bine momentul. Vreau să mă pun cât mai repede pe picioare, ca să am o sarcină sănătoasă”, a declarat Sorana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate