Sore, despărțire de tatăl fiicei sale după 8 ani de relație

Sore, despărțire de tatăl fiicei sale după 8 ani de relație

Vedete

Sore, primele declarații despre căsătorie, după despărțirea de tatăl fiicei sale: „Așa e normal să înceapă un nou capitol”

Sore continuă să fie optimistă, după despărțirea de Mircea Julean.

Sore și Mircea Julean au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 8 ani. Din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță minunată, pe nume Erin. Din nefericire, în vara anului trecut cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei lor. Artista și fostul partener se ocupă de Erin în egală măsură și au grijă să nu îi lipsească nimic.

Deși a trecut printr-o relație amoroasă eșuată, Sore continuă să creadă în iubire și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce îi rezervă viitoriul în plan sentimental.

Sore continuă să creadă în iubire și după despărțirea de fostul partener

Mircea Julean continuă să își îndeplinească „îndatoririle” de tată chiar și după despărțirea de cântăreață. Bărbatul este prezent în viața fiicei sale la fel ca înainte și se asigură că nu duce lipsă de nimic atât în plan material, cât și sentimental. Una dintre sarcinile sale este să o ducă și să o ia pe Erin de la cursurile de gimnastică.

Cât despre Sore, vedeta rămâne optimistă și continuă să creadă în iubire chiar dacă s-a despărțit de fostul iubit după 8 ani de relație. Artista nu are planuri în ceea ce privește viața amoroasă, însă când vine vorba de actele de căsătorie, aceasta este sceptică, întrucât crede că iubirea este cu mult peste un certificat de căsătorie.

Citește și: Biografie Sore. Vârstă, înălțime, carieră, familie. Află totul despre îndrăgita vedetă a noii generații

Așa e normal să înceapă un nou capitol, deocamdată nu am nimic de anunțat. Dacă se va întâmpla ceva, cred că va fi de la sine vizibil.

Eu nu m-am măritat până în prezent, deci nu am trecut prin episodul acesta, prin experiența asta, da, bineînțeles( n.r. continuă să creadă în căsătorie). Nu este o prioritate, în sensul că pentru mine, în general, relațiile dintre oameni au valorat mai mult decât o hârtie și asta nu se va schimba, dar da, sunt un om optimist și așa voi fi mereu.

Adică asta mă definește”, a mărturisit Sore pentru impact.ro.

Sore, motivul pentru care a renunțat la părul blond

O mare parte din viață, Sore și-a vopsit părul blond. Cu toate acestea, vedeta a vrut să facă o schimbare, însă ceea ce a determinat-o mai mult a fost fiica sa. Cea mică spunea mereu că mama sa seamănă cu ea, astfel că vedeta a trebuit să recurgă la această schimbare pentru a-i face pe plac fetiței.

Totuși, Sore se simte bine cu noul look, spunând că aceasta este, de fapt, culoarea sa naturală.

Citește și: Dovada că Sore și tatăl fetiței ei au rămas în relații bune după despărțire. Declarația cu care artista s-a dat de gol: "Am gestionat bine situația"

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Erin a determinat-o( n.r. schimbarea), pentru că ea m-a convins să semăn mai mult cu ea, pentru că ea are părul șaten și cu breton, dar e o schimbare pe care am făcut-o la final de decembrie, doar că fiind două luni amorțite în care nu ne-am prea văzut, acum practic debutez cu ea în primăvară.

Momentan nu mi-e dor( n.r. de vechiul look), am niște șuvițe un pic mai deschise, nu e o culoare ciocolatie simplă, cumva mi-era dor de mine, pentru că asta este nuanța mea naturală.

Sunt fană schimbări, așa că nu m-a speriat”, a mai spus Sore.

Sore și fiica sa, Erin

Sore și fiica sa, Erin

[Sursa foto: Instagram ]