Sorin Akcent a ramas socat de ce s-a intamplat intr-un magazin! Uite ce gest a facut cantaretul

Marti seara, la un mall din Capitala, a avut loc o lansare de colectie a unui magazin renumit. Printre cei invitati s-a numarat Sorin Brotnei, Mihai Gruia si sotia, Andra, Corina, Dana Rogoz, Andreea Esca.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereInvitatii, in frunte cu vedetele, au stat la o coada infernala pana sa intre in magazin. In momentul in care s-au deschis “portile”, au dat navala peste haine. Sigur, au fost unii care au luat cu sacosele, iar altii care nu au mai apucat sa cumpere nicio esarfa. Printre cei care nu au cumparat nimic s-a numarat si Sorin Brotnei, de la Akcent.fara descriereSorin fotografia multimea care se "batea" pentru hainefara descrierefara descriere

Cantaretul a ramas socat de ceea ce se intampla in magazin, de faptul ca s-au daramat manechine, vaze cu flori, iar oamenii se calcau in picioare pur si simplu. Pentru ca nu putea trece cu vederea peste acea “atmosfera”, Sorin a scos telefonul din buzunar si a inceput sa filmeze si sa fotografieze imortalizand astfel momentele. Mai mult, el a exclamat: “Nu am vazut asa ceva niciodata, la nicio deschidere de magazin! E de speriat!”.

Foto: Tiberiu Lupasc

Exista viata si dupa Akcent! Mihai si Sorin par mai fericiti ca niciodata!

Upss! Ce misto s-a imbracat Sorin de la Akcent la un eveniment monden! Intra sa vezi cu ce tinuta a facut furori cantaretul!

Sorin Brotnei, curtat de femei! Oare e in cautare de iubita?

EXCLUSIV! Un necaz nu vine niciodata singur! In plin scandal cu trupa, Sorin de la Akcent s-a despartit din nou de iubita lui! Afla care e motivul!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate