Sorin Bivolaru, cel mai amuzant concurent de la Românii au Talent, sezonul 11. Pensionarul în cârje i-a făcut pe juraţi să râdă copios

Sorin Bivolaru, cel mai amuzant concurent de la Românii au Talent, sezonul 11. Pesionarul a venit în emisiune cu un moment de stand up comedy.

Sorin Bivolaru, cel mai amuzant concurent de la Românii au Talent, sezonul 11.
Autor: Elena Popescu

In articol:

Sorin Bivolaru, cel mai amuzant concurent de la Românii au Talent, sezonul 11. Pesionarul a trecut în etapa următoare a emisiunii cu patru de "DA".

Sorin Bivolaru, cel mai amuzant concurent de la Românii au Talent, sezonul 11

Sorin Bivolaru a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un moment de stand-up comedy care a fost pe placul juraţilor care l-au răsplătit pe pensionarul venit pe scenă în cadru metalic de mers, cu patru de "DA".

"Mă numesc Sorin Bivolaru, fără misa, fără guru, simplu. Am 61 de ani şi sunt din Bucureşti", a spus concurentul când a ajuns în faţa juraţilor.

Citeste si: Toată lumea îl cunoaşte de pe străzile din Vama Veche, iar acum a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Andi Moisescu: "Long Live Rock 'n' Roll, Jaguarule!"

Pensionarul de 61 de ani şi-a început timid numărul de comedie, însă i-a făcut pe juraţi să râdă copios.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Sorin Bivolaru, cel mai amuzant concurent de la Românii au Talent, sezonul 11.
Sorin Bivolaru, cel mai amuzant concurent de la Românii au Talent, sezonul 11.[Sursa foto: Captură TV]

Sorin Bivolaru, patru de "DA" la Românii au Talent, sezonul 11

Sorin Bivolaru a reuşit să îi amuze pe juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11, cu glumele sale despre soţie şi viaţa sa sexuală, însă Florin Călinescu este de părere că glumele spune de concurent nu ţin de autoironie, ci de nişte adevăruri ştiinţifice.

Citeste si: Petrică Uţanu, apariţie de senzaţie pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu către Smiley: "Să moară mama dacă nu îi dai butonul de aur"

Totodată, Florin Călinescu i-a spus lui Sorin Bivolaru să fie mai dezinvolt pe scenă, fiindcă are potenţial umoristic.

"Ai stofă de a începe această activitate, trebuie să ai mai multă încredere în tine, să ţii cont de o lege de fier a stand-up-ului, întâi începi cu autoironia, după care vezi ce se întâmplă prin casă şi aşa mai departe.

Sexul e o piesă de bază în stand-up, familia, soţia, copiii, e permis aproape orice în stand up, dar ca să se susţină totul e o lege de fier, autoironia. Trebuie să vorbeşti şi despre tine pentru că altfel trăim într-o lume complicată cu sexismul, cu egalitarismul şi aşa mai departe", a spus Florin Călinescu în timp ce Smiley l-a completat: "Mie mi s-a părut că a fost destul de autoironic. La un moment dat autoflagelat în public, adică...", iar Florin Călinescu a răspuns: "Când a vorbit de cm şi de dimensiuni, asta e adevăr ştiinţific nu e... Nu a fost o autoironie a fost o observaţie".

Sorin Bivolaru, cel mai amuzant concurent de la Românii au Talent, sezonul 11.
Sorin Bivolaru, cel mai amuzant concurent de la Românii au Talent, sezonul 11.[Sursa foto: Captură TV]

Juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11, l-au trimis în etapa următoare pe Sorin Bivolaru cu patru de "DA".

"Mi se pare că practic aţi dat prea mult din casă...nu ştiu ce să zic. Sunteţi simpatic, aveţi farmec, am râs de câteva ori", a continuat Smiley.

"Iubesc oamenii care ştiu să spună bancuri şi sunt sufletul petrecerii sau sufletul momentului. Ne-aţi bucurat cu prezenţa", a spus Andra.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Moment deosebit de periculos la Românii au Talent, sezonul 11. Thomas Nistorov i-a ţinut pe juraţi în suspans

Juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11, s-au ridicat în picioare ca să îl aplaude pe Adrian Ilie Gălbioru. Tânărul teolog i-a impresionat pe toţi cu vocea sa

Anda Cheche Arsintioaia, criticată de Andra la Românii au Talent, sezonul 11. Concurenta s-a remarcat şi la X Factor România

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Experiențele incredibile care le-au marcat destinul. Celebrități care au văzut moartea cu ochii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies