Sorin Bontea a amuțit, după ce o copilă de 9 ani și-a făcut apariția și i-a făcut o mărturisire neașteptată. Florin Dumitrescu a intervenit imediat în discuția lor: „Cere-i pensie alimentară”

Roberta a mers în show-ul culinar nu doar pentru a demonstra că știe să gătească la numai 9 ani, ci și pentru a-i face o mărturisire neașteptată lui Sorin Bontea. Bucătarul a rămas de-a dreptul șocat și preț de câteva momente nu a putut să spună nimic!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Roberta Popescu, în vârstă de numai 9 ani, se poate lăuda că a făcut până la acum ce alții nu reușesc să facă într-o viață! Cochetează cu scena de la o vârstă fragedă și este pasionată de canto, modelling, dansuri, actorie, pian și chitară, iar acum a venit la show-ul culinar unde Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt jurați pentru a demonstra că știe și

să gătească! Ajunsă în fața celor trei jurați, tânăra a făcut o dezvăluire total neașteptată, care i-a lăsat mască pe toți, în special pe chef Sorin! 

Roberta Popescu

Roberta Popescu

[Sursa foto: Captură AntenaPlay]

Copila de 9 ani i-a mărturisit lui Sorin Bontea că, de fapt, sunt rude! Florin Dumitrescu a intervenit imediat, când a auzit: „Cere-i pensie alimentară” 

Roberta Popescu i-a surprins pe cei trei bucătari nu doar cu preparatul ei, pui cu cartofi, care i-a ieșit ca la carte, ci și cu dezvăluirea de zile mari. Imediat cum a ajuns în fața lor și-a îndreptat privirea către Sorin Bontea și i-a mărturisit că ei doi ar fi, de fapt, rude, mai exact chef-ul este unchiul ei. Vizibil șocat de ceea ce a auzit, vedeta a amuțit și a început să se gândească serios la dezvăluirea făcută de tânără, în timp ce ceilalți colegi ei lui au început să se amuze copios pe seama situației, na chiar Florin Dumitrescu a îndemnat-o pe copilă să-i ceară lui Sorin și pensie alimentară. 

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Sorin Bontea

Sorin Bontea 

[Sursa foto: Captură AntenaPlay ]

Citește și: Imagine rară cu Sorin Bontea și soția lui din ziua nunții! Cei doi soți împlinesc 28 de ani de căsnicie: „Unul lângă altul la bine și la greu”

Ei bine, în cele din urmă, au deslușit și „misterul”, după ce cea mică a recunoscut că, de fapt, este vorba despre o confuzie de nume, căci și pe unchiul ei adevărat îl cheamă la fel ca pe chef! 

Citește și: Cum și-a cunoscut Sorin Bontea soția? ”I-am dat un trandafir” Chef-ul se mândrește cu un mariaj de aproape trei decenii

Florin Dumitrescu: Nepoata cui ești?
Roberta Popescu:  A lui chef Sorin Bontea 
Sorin Bontea: Nepoata mea? Ești nepoata mea? 
Roberta Popescu:  Nu v-ați dat seama? 
Florin Dumitrescu: Cere-i pensie alimentară pentru tot timpul pe care nu l-ați petrecut împreună!
Sorin Bontea: E atât de frumoasă.

Dacă e a mea, da! 
Roberta Popescu:  Pe unchiul meu tot Sorin îl cheamă! 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cătălin Scărlătescu? Biografie: vârstă, înălțime, afaceri, studii. Află totul iubitul Doinei Teodoru

Cine este Florin Dumitrescu? Biografie: vârstă, studii, carieră, familie. Vezi cum a ajuns să devină un bucătar celebru

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Theodor Andrei, declarații incriminatoare la două săptămâni după ce a ratat calificarea în finala Eurovison. Ce acuze grave aduce: "N-am avut voie să comentez nimic. Le-am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies