Sorin Bontea a amuțit, după ce o copilă de 9 ani și-a făcut apariția și i-a făcut o mărturisire neașteptată. Florin Dumitrescu a intervenit imediat în discuția lor: „Cere-i pensie alimentară”

Vedete

Sorin Bontea a amuțit, după ce o copilă de 9 ani și-a făcut apariția și i-a făcut o mărturisire neașteptată. Florin Dumitrescu a intervenit imediat în discuția lor: „Cere-i pensie alimentară”

Roberta a mers în show-ul culinar nu doar pentru a demonstra că știe să gătească la numai 9 ani, ci și pentru a-i face o mărturisire neașteptată lui Sorin Bontea. Bucătarul a rămas de-a dreptul șocat și preț de câteva momente nu a putut să spună nimic!

Roberta Popescu, în vârstă de numai 9 ani, se poate lăuda că a făcut până la acum ce alții nu reușesc să facă într-o viață! Cochetează cu scena de la o vârstă fragedă și este pasionată de canto, modelling, dansuri, actorie, pian și chitară, iar acum a venit la show-ul culinar unde Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt jurați pentru a demonstra că știe și să gătească! Ajunsă în fața celor trei jurați, tânăra a făcut o dezvăluire total neașteptată, care i-a lăsat mască pe toți, în special pe chef Sorin! 

Roberta Popescu

Roberta Popescu

[Sursa foto: Captură AntenaPlay]

Copila de 9 ani i-a mărturisit lui Sorin Bontea că, de fapt, sunt rude! Florin Dumitrescu a intervenit imediat, când a auzit: „Cere-i pensie alimentară” 

Roberta Popescu i-a surprins pe cei trei bucătari nu doar cu preparatul ei, pui cu cartofi, care i-a ieșit ca la carte, ci și cu dezvăluirea de zile mari. Imediat cum a ajuns în fața lor și-a îndreptat privirea către Sorin Bontea și i-a mărturisit că ei doi ar fi, de fapt, rude, mai exact chef-ul este unchiul ei.

Vizibil șocat de ceea ce a auzit, vedeta a amuțit și a început să se gândească serios la dezvăluirea făcută de tânără, în timp ce ceilalți colegi ei lui au început să se amuze copios pe seama situației, na chiar Florin Dumitrescu a îndemnat-o pe copilă să-i ceară lui Sorin și pensie alimentară. 

Sorin Bontea

Sorin Bontea 

[Sursa foto: Captură AntenaPlay ]

Citește și: Imagine rară cu Sorin Bontea și soția lui din ziua nunții! Cei doi soți împlinesc 28 de ani de căsnicie: „Unul lângă altul la bine și la greu”

Ei bine, în cele din urmă, au deslușit și „misterul”, după ce cea mică a recunoscut că, de fapt, este vorba despre o confuzie de nume, căci și pe unchiul ei adevărat îl cheamă la fel ca pe chef! 

Citește și: Cum și-a cunoscut Sorin Bontea soția? ”I-am dat un trandafir” Chef-ul se mândrește cu un mariaj de aproape trei decenii

Florin Dumitrescu: Nepoata cui ești?
Roberta Popescu:  A lui chef Sorin Bontea 
Sorin Bontea: Nepoata mea? Ești nepoata mea? 
Roberta Popescu:  Nu v-ați dat seama? 
Florin Dumitrescu: Cere-i pensie alimentară

pentru tot timpul pe care nu l-ați petrecut împreună!
Sorin Bontea: E atât de frumoasă. Dacă e a mea, da! 
Roberta Popescu:  Pe unchiul meu tot Sorin îl cheamă!