Sorin Ovidiu Vântu, internat de urgenţă într-un spital din Capitală. Ce se întâmplă cu omul de afaceri

Sorin Ovidiu Vântu ar fi fost scos din arestul poliţiei recent şi internat într-un spital din Capitală, sub pază.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Sorin Ovidiu Vântu, internat de urgenţă într-un spital din Capitală


In articol:

Sorin Ovidiu Vântu are mai multe probleme de sănătate şi potrivit unor surse judiciare, reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor, deținutul a fost scos din celulă și transferat într-o rezervă a Spitalului Județean Ilfov, unde se află deja, sub pază permanentă, de aproximativ o lună, informează Spynews.ro.

Citeste si: S-a dat verdictul in procesul pe care iubita lui Sorin Ovidiu Vintu i l-a intentat mogulului aflat in detentie! Gratiela Giolu este impreuna cu afaceristul de 13 ani

Sorin Ovidiu Vântu a cerut să fie eliberat condiţionat, dar judecătorii i-au respins cererea, chiar dacă este grav bolnav 

Sorin Ovidiu Vântu are mai multe probleme de sănătate şi ar fi cerut elibererea condiţionată. 

Sorin Ovidiu Vântu, internat de urgenţă într-un spital din Capitală

Potrivit aceleaşi surse citate, la începutul acestui an avocatul omului de afaceri ar fi cerut ca deţinutul să fie scos din arest pentru că este grav bolnav.
Sorin Ovidiu Vântu trebuie să execute o pedeapsă de 11 ani, iar avocatul lui anunţa într-o scrisoare deschisă că ar trebui eliberat condiționat, mai ales că suferă de tuberculoză și are probleme cu un picior, de la care riscă să-i fie amputate „cel puțin patru degete”.

Citeste si: Sorin Ovidiu Vîntu, grav bolnav! Anunțul făcut din închisoare

Sorin Ovidiu Vântu, internat de urgenţă într-un spital din Capitală

Cererea de eliberarea nu a fost acceptată, magistraţii stabilind un termen de reiterare a cererii în Comisia pentru eliberare condiţionată la data de 20.09.2020, informează Libertatea.

Citeste si: Vila monument istoric a lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost scoasă la licitaţie de ANAF! Vezi cum arată „palatul” evaluat la 4,2 milioane de euro!

Fostul om de afaceri a stat în arest şase ani şi jumătate, fiind acuzat în mai multe dosare. Cele mai mediatizate condamnări sunt sentința de 8 ani de închisoare din dosarul căderii Fondului Național de Investiții sau sentința de 10 ani de închisoare din dosarul Petromservice.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate