Sorin Ovidiu Vintu, la un pas de libertate! O carte stiintifica ii poate aduce omului de afaceri eliberarea

O carte stiintifica publicata de Sorin Ovidiu Vintu ii poate aduce omului de afaceri eliberarea din inchisoare!

Distribuie pe:

Conform unor surse judiciare, la finalul lunii noiembrie, la o editura particulara, a aparut cartea "Romania - un studiu comparativ intre 3 epoci consecutive: comunism, tranzitie, perspective comunitare", sub semnatura lui Vantu. Scrierea acestei lucrari stiintiifice i-a adus afaceristului o scadere din pedeapsa de 33 de zile de inchisoare!

fara descriereIn baza acestor date, Comisia de Eliberari de la Jilava a considerat ca omul de afaceri poate fi liber. Asa ca respectiva comisie s-a adresat Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti si a cerut eliberarea acestuia conditionata. Instanta a fixat initial termenul de judecata pentru 17 ianuarie, insa avocatii lui Vantu au solicitat un termen mai scurt, asa ca astazi s-a stabilit ca judecata cererii sa se faca pe 20 decembrie. Daca se admite cererea, Vantu ar putea fi eliberat pana la Craciun!

Sorin Ovidiu Vantu se afla in Penitenciarul Jilava de langa Bucuresti din luna iunie, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru santajarea omului de afaceri Sebastian Ghita.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate