Sorin Ovidiu Vîntu și-a dat în judecată fosta soție, pentru a-i lua copiii, iar verdictul a venit după 20 de ani! Cum s-a ajuns aici? Dezvăluiri exclusive

Sorin Ovidiu Vîntu și-a dat în judecată fosta soție și a cerut ca domiciliul celor doi copii ai săi să fie la el. Aceștia nu mai sunt însă de mult minori.

Sorin Ovidiu Vintu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Aproape 20 de ani a durat procesul dintre Sorin Ovidiu Vîntu și fosta lui soție, Angelica Chioariu. Omul de afaceri i-a intentat acesteia un proces la puțin după divorțul care a avut loc în anul 2001, prin care cerea ca domiciliul celor doi copii minori, Ioana și Ionuț, să fie la el.

Copiii lui SOV sunt la casele lor

Dosarul a fost uitat într-un sertar până în urmă cu 3 luni, când a ajuns din nou pe rolul Judecătoriei Sectorului 1. La sfârșitul lunii ianuarie, judecătorii au stabilit că cererea omului de afaceri este permiată și, astfel, solicitarea nu mai poate fi admisă. Cei doi copii ai lui SOV sunt acum oameni în toată firea, care conduc propriile afaceri.

Citeste si: Sorin Ovidiu Vîntu, grav bolnav! Anunțul făcut din închisoare

Procesul ar putea avea alegătură cu un alt dosar în care Sorin Ovidiu Vîntu și fosta lui soție sunt implicați. ANAF Iași a cerut, anul trecut, partajul judiciar între cei doi. Acest lucru se întâmplă, în general, atunci când autoritățile încearcă să recupereze o datorie a unui debitor, însă acest lucru este imposibil pentru că averea acestuia este la comun cu a altei persoane, în general soțul/soția.

Se pare că după divorțul lui SOV de fosta parteneră, partajul nu a fost dus până la capăt, iar cei doi încă mai au bunuri comune.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Avere impresionantă la momentul divorțului

Partajul ar putea însă fi extrem de complicat, pentru că, în momentul divorțului, Angelica Chioariu ar fi arătat instanței că SOV deținea nu mai puțin de 136 de apartamente și case. De asemenea, milionarul ar

fi depus o listă cu 25 de societăți comerciale care erau trecute pe numele amândurora.

Citeste si: Sorin Ovidiu Vântu, avertisment devastator! România nu mai are nicio şansă! Ce spune controversatul om de afaceri?

Angelica Chioariu a fost a doua soție a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. Prima a fost o femeie din Bacău, de care acesta a divorțat pe vremea comunismului.

A doua căsnicie a durat din 1987 până în 2001, iar în urma acesteia au rezultat doi copii.

Sorin Ovidiu Vintu
Sorin Ovidiu Vintu, părintele FNI

Divorțul dintre Sorin Ovidiu Vîntu și Angelica Chioariu a avut loc în plin scandal FNI. Ulterior, afaceristul și-a început o relație cu Mădălina Giolu, instumentistă în trupa Amadeus. În martie 2020, Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat condiționat din închisoare. Vîntu fusese condamnat la 11 ani de închisoare, după ce pedepsele din mai multe dosare fusesră contopite.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Ovidiu Vintu, internat de urgenta in spital! Afaceristul a ajuns pe mana doctorului Mircea Beuran

Sorin Ovidiu Vintu, dat in judecata de propria iubita! Gratiela Giolu il cheama in fata instantei pe milionarul aflat in inchisoare, dar se razboieste si cu ANAF-ul

Asa arata mormantul lui Sorin Ovidiu Vintu din Roman! Aflat in detentie, afaceristul de 62 de ani va fi ingropat langa mama lui! Pe vremea cand era in glorie, milionarul isi...

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Biden, făcut șah-mat de Iran. Adevărată miză a escaladării tensiunilor dintre Israel și palestinieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies