Sorin Pușcașu le cere iertare părinților lui Albert Oprea la Survivor România. „În sufletele lor este o mare durere!”

Războinicul Sorin Pușcașu cere iertare publicului Survivor România și părinților lui Albert Oprea!

Sorin Pușcașu le cere iertare părinților lui Albert Oprea
Sorin Pușcașu și Albert Oprea
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Gest surprinzător făcut de Sorin Pușcașu în consiliul de nominalizare de la Survivor România. Războinicul și-a cerut iertare pentru comportamentul său din ultima perioadă și vrea să îngroape securea războiului pe care îl are cu Albert Oprea.

Sorin Pușcașu cere iertare publicului Survivor România

Pentru prima oară la Survivor România, Sorin Pușcașu dă un pas înapoi în confictul pe care îl are cu Albert Oprea. El a realizat că poate fi înțeles greșit de oamenii de acasă, din cauza înverșunării de a arăta adevărul așa cum îl vede acesta.

Citeste si: Albert Oprea, lovit și jignit de Sebastian Chitoșcă la Survivor România 2021. „Milogule, ești cel mai fals de aici!”

Sorin Pușcașu vrea să încheie disensiunile pe care le-a avut în competiția din Dominicană și se angajează să voteze strict din punct de vedere sportiv de acum înainte. El spune că nu va mai judeca persoanele care au venit cu strategii de acasă și va lupta în continuare pentru echipă.

Sorin Pușcașu le cere iertare părinților lui Albert Oprea
Sorin Pușcașu și Albert Oprea, în consiliul de nominalizare

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

„De la ultimul incident care s-a întâmplat între Sebi și Albert, mi-am dat seama de niște chestii. Am analizat în ultima perioadă și am spus că trebuie să mă schimb. O să încerc să nu mai votez social, ci doar sportiv, pentru că eu am fost în competiția asta și în orice competiție cu inima pentru echipă. Asta fac și pentru echipa asta și sufăr de fiecare dată când se întâmplă ceva greșit.

Am încercat să taxez anumite persoane și arăt adevărul, să demonstrez ceva și mi-am dat seama că acasă e posibil să fiu văzut eu cel rău. Eu n-am fost niciodată un om rău, am fost mereu corect, familia și prietenii mă știu și sunt mândri de mine. Mă gândesc la cei dragi de acasă care știu ce încerc să fac în competiția asta și să arăt, iar restul lumii mă arată cu degetul și cred că e o mare durere în sufletul lor și am spus că trebuie să mă opresc.

Citeste si: Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor România. Războinicul este specialist în marketing

Probabil am înțeles greșit această competiție și fiecare a venit de acasă cu o strategie, poate trebuie să vin și eu cu o strategie, dar nu m-a lăsat inima și mintea. Trag în continuare pentru echipă”, a declarat Războinicul.

Sorin Pușcașu le cere iertare părinților lui Albert Oprea

Concurentul din echipa albastră intenționează să pună capăt războiului pe care îl are cu Albert Oprea, după ce a fost înțeles greșit de cei de acasă, suține el.  Sorin Pușcașu spune că a vrut să arate care este adevărul și să taxeze greșelile făcute de colegul său, însă a realizat că acesta este rolul publicului.

Sorin Pușcașu le cere iertare părinților lui Albert Oprea
Sorin Pușcașu de la Războinici

Mai mult, Războinicul le cere iertare părinților lui Albert Oprea pentru cuvintele urâte pe care i le-a adresat și conflictele pe care le-au avut cei doi de-a lungul competiției. „Vreau să-mi cer scuze publicului pentru că i-am taxat cumva pentru anumite greșeli că așa le simt eu aici. Vreau să-mi cer scuze pentru anumiți părinți ai unor colegi pentru că am vorbit lucruri despre ei.

Citeste si: Cine este Albert Oprea de la Survivor România. Războinicul are spirit de învingător: „Am fost atras de provocări”

Am aceleași păreri ca atunci când le-am spus că e adevărul, doar că sunt sigur că acei părinți nu văd același lucru cu ce simțim noi aici și sunt sigur că în sufletele lor poate fi durere. Îmi cer scuze pe această cale și eu voi încerca să fiu pentru echipă și pentru mine. Voi vota din punct de vedere sportiv de acum înainte și singurii care pot taxa echipa sau pe cineva anume sunt telespectatorii”, a declarat Sorin.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bilanț coronavirus, 8 mai. Au fost raportate 1.305 cazuri noi de COVID-19. Scade numărul bolnavilor internați la terapie intensivă

Tzanca Uraganu' va deveni tătic! Lambada, mamă pentru a doua oară: ”Da, este însărcinată”

Ștefan Ciuculescu este eliminat de la Survivor România, după ce a fost nominalizat de Zanni. Faimosul își schimbă atitudinea față de Elena Marin: „Elenuș, să aduci trofeul acasă!”

Horoscop 21 Iunie 2021: Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut

Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies