Sorin Pușcașu, reacție dură la adresa foștilor colegi după consiliul de nominalizare: „Atâta falsitate, sunt sătul de toți”

Fostul Războinic critică comportamentul foștilor săi colegi de echipă. Iată ce a spus după ce a văzut consiliul de eliminare de sâmbătă.

Sorin Pușcașu
Sorin Pușcașu [Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Sorin Pușcadu, despre care mulți au spus că a fost ca un lider pentru Războinici, și-a criticat dur foștii colegi. El îi acuză de neasumare și de falsitate. 

Sorin Pușcașu, reacționează după consiliul de eliminare de sâmbătă 

Faimoșii au pierdut primul joc de comunicare și astfel ei au fost cei care au făct prima nominalizare din această săptămână. Elena Marin a fost propusă pentru a părăsi competiția. Totuși, pentru a nu pierde pe nimeni din echipă, concurenții de la roșii și-au adunat forțele și i-au învins pe Războinici sâmbătă. A urmat consiliul de eliminare, iar Albert Oprea a fost propus să plece acasă de câtre colegii săi. 

Sorin Pușcașu a urmărit și el ediția de ieri și nu s-a putut abține să nu spună câteva replici dure la adresa Războinicilor. El este deranjat că foștii colegi spun că votul este unul strategic când, de fapt, realitatea este cu totul alta. Sorin Pușcașu spune că jocul a ajuns în acel punct în care nu mai este loc de strategii, ci toți ar trebui să spună totul pe față. 

Citeste si: A început să scârțâie prietenia dintre Sorin Pușcașu și Starlin după Survivor România? ”Relația dintre voi e mai rece decât în Dominicană”. Răspunsul dat de fostul războinic

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

„Băi, neasumaților, vorbiți de voturi strategice în condițiile în care sunteți patru și o să vină consiliul de eliminare și se schimbă tot.

Nu există strategii. Spuneți tot pe față. Îl votez pe ăla, o votez pe aia că nu-mi place. 

Deci uitați-vă puțin. Față în față voi vorbiți că nu aveți pe cine să votați și vă duceți în spate și aruncați de la unul la altul?! Că, de fapt, te votez pe tine că ești cel mai slab. Fiți frate direcți, asumați. Vă vindeți pe niște voturi.

Mai ziceți de mine că făceam eu strategii când mie îmi păsa doar de echipă...”, a delcarat fostul Războinic. 

Albert Oprea a intrat în cursa de eliminare, alături de Elena Marin
Albert Oprea a intrat în cursa de eliminare, alături de Elena Marin [Sursa foto: Captură KANAL D]

Sorin Pușcașu își dorește  ca echipa albastră să primească o lecție: „ Sunt sătul de toți”

Fostul Războinic spune că dacă Alber Oprea va ieși iar favoritul publicului, iar șansele, spune el, sunt destul de mari, atunci ceilalți vor fi în pericol de eliminare. 

Citeste si: Sorin Pușcașu, despre falsitatea lui Albert: ”N-am mințit niciodată”. Bogdan Urucu își spune părerea despre foștii colegi: ”Maria este fată, el ar trebui să fie bărbat”

„Fiți atenți aici surpriză. Cred că o să iasă Albert. Ce chestie.. Știți ce mi-ar plăcea? Să iasă Albert favorit, că așa e mentalitatea noastră de români, de cazuri sociale și de victimizare și pe locul doi Maria și cine o să fie votați?! Ceilalți doi! Nu mai poți cu atâta falsitate. Sunt sătul de toți. Și acum apar întrebările, de ce a fost el votat. De falși ce sunteți toți. Nu aveți unul curaj adevărul. Ziceți în față. 

De când am venit acasă și am văzut că au ieșit niște concurenți care erau asumați nu se mai merită să te uiți, nu ai la ce”, a spus Sorin Pușcașu  pe rețelele de socializare. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Paula Chirilă, despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă în carieră: "Eu și prostituatele eram pe aceeași scară în mintea unor colegi"

Care a fost ultimul mesaj primit de Zanni de la băiatul pe care îl considera ca un frate? Ce i-a scris Alex: "Am mai văzut o chestie..."

Adda și Cătălin Rizea aniversează cinci ani de la nuntă. Artista i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului ei: "Înainte să te cunosc eram hotărâtă să nu mă...

Cristi Borcea o vrea pe Bianca Drăgușanu?

VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Anunțul este cu adevărat ÎNFRICOȘĂTOR. Acum totul este clar

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Un nou Cernobîl la granița României? Explozie de proporții la o uzină secretă din Rusia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies