Sorin Răducanu loveşte din nou! După ce a zis că l-a prins pe Hagi cu un bărbat în pat, l-a jignit pe Gigi Becali! Ce a spus despre finanţatorul FCSB

Sorin Răducanu, fostul candidat la şefia FRF, se află în centrul atenţiei în aceste zile. Noi declaraţii controversate ale acestuia au apărut în presă, Sorin Răducanu jignindu-l pe Gigi Becali.

Autor: A. I.

Sorin Răducanu (56 de ani) face valuri în presă în aceste zile. După ce a declarat că l-a prins pe Gică Hagi cu un bărbat în pat în timp ce erau colegi de echipă la Sportul Studenţesc, fostul candidat la şefia FRF l-a jignit pe Gigi Becali, numindu-l "tălâmb". 

"Gigi "Ţânţarul" (n.r Becali) şi pe vremea aceea zicea «Să moară mama!».

L-am cunoscut în '86. Eram la bar la Melody şi îi zicea lui Dragoş Anghel: «Hai să-i facem o cheie (n.r. în argou: "a întinde o cursă") şi să-i luăm fata». 

Eram la masă cu Gigi «Ţânţarul», Dragoş Anghel şi Mădălina, care acum e în Statele Unite. Şi m-am dus la baie şi mi-a zis Dragoş «Uite ce mi-a spus tâmpitul ăsta, să îţi facem noi o cheie ca să plecăm cu Mădălina». Mergeam la petreceri, restaurante. De multe ori zicea despre mine: «Bă, nu-l mai chemăm pe astă că nu putem să luăm nicio fată». 

Ştiţi ce problemă o să aibă «boy» ăsta? E «boy», adică băiat. Nu mai e băiat? E fată? E «girl»? S-ar putea să aibă probleme, tălâmbul ăsta. E fariseu. Îl ştiu din 1986. S-ar putea să-l bată Dumnezeu. Deja l-a bătut când l-a băgat în puşcărie.

Sunt semne.  

El a spus acum câţiva ani că se joacă cu oamenii. Ţi-a dat-o Dumnezeu, Gigele. Şi cred că o să ţi-o mai dea. Lasă-mă pe mine aşa amărât. Când eu eram şmecher, Gigele, era şmecheria interzisă. Tu erai sluga lui Hagi şi tu te băgai pe lângă fotbalişti. Noi aveam ce doream şi nu ne spunea nimeni nimic. Tu erai o sluguţă. 

Când eram noi şmecheri, el era sluguţă. Mai bine prost, cum zice el că sunt, decât să mă bage la puşcărie când vor. Are dosare ţinute la sertar. În cazul în care vrea să ridice capul, pac, îi dă cu dosarul", a declarat Sorin Răducanu la GSP Live.

A spus că l-a prins pe Hagi cu un bărbat în pat

Sorin Răducanu a făcut declaraţii controversate despre Gică Hagi. Acestea au făcut valuri ieri în presă, iar Gică Hagi s-a arătat "dezgustat" de ce a spus fostul său coleg de echipă.

"Hagi era timid şi cu bun simţ. Astea sunt plusuri. Minusuri sunt mai multe.

Dacă vă spun una, vă explodează laptopul! Era până în 1989, la Sinaia. Erau mai multe vile între hoteluri. La una dintre vile, erau în vacanţa de iarnă Hagi, Belodedici, Balint, doctorul Amer «Dinţarul» şi Gigi Becali.

M-am dus şi eu şi eram mai euforic, ţipam pe acolo «La mulţi ani!» şi întrebam unde e Hagi. Ceilaţi au zis «În camera aia» şi strigau «Nu intra!». Eu nu am ţinut cont şi am deschis uşa camerei, iar de sub plapumă se iţesc două capete, domnul Gică şi domnul «Dinţar». Eu le tot ziceam «La mulţi ani!», iar ei spuneau «Hai că vorbim, lasă-ne în pace! Mai vorbim».

Înainte de prima soţie, Hagi a stat 2-3 ani în casă cu un bărbat, Darius Handrea. De ce a divorţat Hagi de prima nevastă?! Din cauza lui Handrea!", a spus Răducanu tot la GSP Live.

Patronul lui FC Viitorul, Gică Hagi, a reacţionat printr-un comunicat la declaraţiile lui Răducanu.

"În urma emisiunii de pe GSP Live, din această dimineaţă, 13 noiembrie 2018, preluată ulterior şi de cotidianul GSP, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, face următoarele precizări:

- Sunt trist şi dezgustat de acest circ, de această comedie prezentată în această dimineaţă de un brand media din sportul românesc, un cotidian atât de important, cu o vechime de aproape 100 de ani.

- Este ruşinos şi totodată degradant nivelul la care s-a ajuns, de a se crea această mizerie cu singurul scop de a denigra!", a fost mesajul lui Gică Hagi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mărturii controversate despre Gică Hagi! Prins în pat cu un bărbat?! Cum a reacţionat imediat "Regele"

Cum au retras comuniştii toate echipele noastre de fotbal angrenate în competiţiile internaţionale de frica unor umilinţe!

Imagini şocante între ultraşi şi jandarmi la un meci de fotbal din Craiova! Bătaie cu pietre şi gaze lacrimogene

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunț major pentru românii care au peste 65 de ani. Toți trebuie să știe. E decizia momentului

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies