Sorina, fetița adoptată în America din Baia de Aramă, a transmis un mesaj video pentru asistenții maternali: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi în vizită”

Din America, Sorina, fetița adoptată din Baia de Aramă, a transmis un measj pentru asistenții maternali care au crescut-o.

Autor: M.B.

In articol:

Sorina, femeia care a fost crescută în Baia de Aramă de familia Șărămăt și apoi adoptată de familia Săcărin din Statele Unite ale Americii, a transmis un measj video pentru asistenții maternali care le-au crescut pe ea și pe sora ei de când erau bebeluși.

„Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt,

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine.

Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii.

Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, spune fata în filmuleţul publicat pe Facebook pe o jurnalistă.

Asistenții maternali care au crescut-o pe Sorina în Baia de Aramă speră că adopția va fi anulată

La mai bine de trei luni de când Sorina și-a luat zborul către America, însoțită de soții Secărin, noii ei părinți, familia Șărămăt continuă să spere că fetița de 8 ani pe care ei au crescut-o în ultimii 7 ani se va

reîntoarce în vila familiei din Baia de Aramă.

Citeste si: Cazul Sorina se repetă? O fetiță de șapte ani va fi luată cu forța de la familia la care locuiește în plasament: „Noi nu dăm fetița”

Citeste si: Sora Sorinei, fata adoptată în America, e distrusă de dorul ei! Mariana Șărămăt: ”Mergem cu Andreea la psiholog, e tare greu, fata nu înțelege cum au putut să-i ia sora!” EXCLUSIV

”Cu toții o așteptăm oricând, măcar să ne sune, să vorbească cu Andreea, sora ei, care se topește de dorul Sorinei... Noi ne punem toată nădejdea în judecători și în avocatul nostru, care vor demonstra că adopția este nulă din cauza falsurilor depuse la dosar”,  ne-a declarat Mariana Șărămăt. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O soră și un frate au făcut împreună șase copii. I-au ucis pe doi dintre ei și au încercată să-i ucidă și pe ceilalți patru! Detalii înfiorătoare

Tatăl Anei Maria, fata care a murit după ce a născut, a primit un mesaj cutremurător de la „Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă”

Klaus Iohannis, despre dezbaterea publică cu Viorica Dăncilă: „Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat”

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

Vestea momentului pentru cei care au TELEFOANE MOBILE! Anunțul cumplit venit chiar acum

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies