Sorina Pintea, anchetată de DNA. Fostul ministru al Sănătăţii ar fi luat mită o sumă mare de bani

Sorina Pintea a fost adusă la audieri la Bucureşti în cursul nopţii şi este posibil ca după audieri să fie reţinută.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

sorina pintea

Sorina Pintea a fost dusă la audieri la DNA în cursul nopţii, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce ar fi luat mită o sumă mare de bani dintr-un cont de achiziţii.

Fostul ministru al Sănătăţii a ajuns la sediul DNA din Capitală în jurul orei 7 dimineaţa şi a dat explicaţii în faţa procurorilor. Sorina Pintea ar fi fost prinsă în flagrant, la Baia Mare, în timp ce lua mită. Ancheta vizează un contract cu echipamente medicale pentru combaterea coronavirusului.

Citeste si: Răspunsul lui Carmen Brumă, după ce a fost criticată că s-a pozat dezbrăcată pe balcon: „A făcut parte din job-ul meu”

Citeste si: Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, reţinută de procurorii DNA pentru mită

Citeste si: Incidente grave la Paris în timpul unui concert. Autoritățile au intervenit pentru a stinge un incendiu, iar o gară a fost închisă

Sorina Pintea, anchetată de DNA. Fostul ministru al Sănătăţii ar fi luat mită o sumă mare de bani

Nu este clar ce sumă ar fi primit Sorina Pintea, însă, conform primelor informaţii ar fi primit mită 120.000 de euro, însă spun alte surse că ar fi vorba despre 120.000 de lei. Banii ar fi fost găsiți în biroul lui Pintea, informează Digi 24.

Sorina Pintea

Sorina Pintea a fost ridicată în baza unui mandat de aducere de la Baia Mare, după zece ore de percheziţii şi audieri. Procurorii au percheziționat biroul fostului ministru al Sănătății de la ora 14:00 până aproape de ora 22:00.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate