Sorina Pintea, declarații despre cazul șocant de la Săpoca: „Noaptea, în liniște, auzi orice zgomot. Suspiciunea mea e că...”

Sorina Pintea nu crede că nimeni nu a auzit atacul pacientului scăpat de sub control de la Săpoca.

Autor: M.B.

Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca a fost locul în care s-au petrecut scene de groză în urmă cu doar câteva zile. Un pacient de acolo a atacat 13 alte persoane internate dintre care cinci și-au pierdut viața în urma rănilor extrem de grave, iar ceilalți au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, crede că este posibil ca asistentele să fi auzit ce se întâmpla în salonul alăturat, dar să le fi fost frică să intervină.

Secția nu avea personal de supraveghere, întrucât nu era considerată periculoasă.

Citeste si: Florin a plecat în Londra să muncească, iar după o săptămână a fost găsit mort! Familia este disperată și nu-și permite să-i aducă trupul neînsuflețit în țară

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Andreea Marin a făcut mărturisiri emoționante despre pierderea părinților ei! „Eu am rămas mămica din casă, deși aveam doar nouă ani”

Citeste si: Șocant! Ce spunea horoscopul pentru Alexandra Măceșanu, în perioada în care a fost răpită! Dezvăluiri făcute de specialistul în astrologie Ioan Burculeț

„Nu cred că nu s-au auzit zgomote deloc, pentru că uşile celor două saloane erau deschise”, a spus Pintea.

„El a atacat, dar nimeni nu a auzit nimic. Or, noaptea, în linişte, auzi orice zgomot. Suspiciunea mea este că li s-a făcut frică. Repet, este o suspiciune. Nu a reieşit aşa din declaraţii.(...) A fost foarte interesant, dai telefon la 112, chemi muncitorii de supraveghere. E o chestiune pe care probabil anchetatorii o vor desluşi, pot să înţeleg că le-a fost frică, sunt convinsă că a deschis una dintre ele uşa, a văzut ce se întâmplă şi a chemat după ajutor, dar finalul e tragic”.

De asmenea, ministrul a menționat că se va depunde plângere penală pentru neglijență în serviciu.

Numeroase anchete și controale au fost anunțate la toate spitalele de psihiatrie din țară, după atacul de la Săpoca. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ela Crăciun și-a serbat băiețelul printr-o vacanță la munte și la mare

Zeci de copii, duși la cerșit de părinți în Costinești. Dorm pe cartoane și așteaptă înfometați mila oamenilor, timp de ore întregi

Doliu în România! Un celebru jurnalist s-a sinucis!

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Explozie uriașă la 6:30 A.M. Primul bilanț: 11 morți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies