Sorinel Puștiu, implicat într-un scandal ciudat! Manelistul e acuzat că și-a însușit un... contor de gaze! S-a ajuns și la tribunal! EXCLUSIV

Manelistul Sorinel Puștiu a ajuns în instanță din cauza unei situații extrem de bizare. El este acuzat că nu vrea să predea un contor de gaze firmei care îl deține.

Sorinel Puștiu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Sorinel Puștiu și soția lui, Geanina, au fost acuzați că nu vor să predea un aparat de contorizare a gazelor reprezentanților firmei de distribuție.

Aceștia au venit de două ori acasă la cântăreț însă nu au reușit să pătrundă în incintă pentru a recupera contorul.

Băieții de la gaze s-au plâns că n-au putut intra în casa lui Sorinel

Sorinel Puștiu și soția lui au achiziționat în 2017 un imobil situat în sectorul 6 al Capitalei. Înainte să vândă imobilul, vechea proprietară a reziliat contractul cu firma care distribuia gazele naturale, iar acesta nu a mai fost reînoit de noii proprietari.

Sorinel Puștiu, sotie
Sorinel Puștiu și soția lui, Geanina

După un timp, o echipă ”de la gaze” a venit acasă la Sorinel și i-au bătut acestuia în poartă, în speranța că vor putea să demonteze contorul care se afla plasat în incintă. Nu au reușit să intre, așa că au mai revenit după câteva zile, cu același rezultat.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Filmarea care explică moartea lui Emi Pian! Avertismentul ignorat care l-a costat viața pe Duduianu! Clanurile din Nord: ”Dacă veniți în zonele noastre, punem mâna pe pistol și cuțit”

Manelistul, obligat să plătească 20 de lei?!

Încurcați de situație, reprezentanții firmei de distribuție a gazelor au hotărât să-l dea pe Sorinel în judecată, determinându-l în acest fel să-i lase să-și ia înapoi aparatul.

Procesul a avut loc în 2018, iar Sorinel și soția lui nici măcar nu au depus întâmpinare. Singura care a apărut la proces a fost vechea proprietară, care a spus, pe bună dreptate, că nu are cum să le permită angajaților accesul într-un imobil care nu-i mai aparține. Evident, instanța a dat câștig de cauză firmei de gaze și a decis să-l oblige pe cântăreț să achite cheltuieli de judecată în valoare de 20 de lei.

Într-un final, firma de gaze a trebuit să apeleze la un executor judeăctoresc pentru a recupera aparatul, lucru care s-a întâmplat în toamna anului următor, după un alt proces.

Citeste si: Sorinel Pustiu, înjunghiat în picior precum Emi Pian! Manelistul a fost victima unei răzbunări mafiote și a fost la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani

Citeste si: Sorinel Pustiu, înjunghiat în picior precum Emi Pian! Manelistul a fost victima unei răzbunări mafiote și a fost la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani

Sorinel se răsfață în SUA

Una peste alta, Sorinel Puștiu nu pare prea afectat de această situație. Manelistul a plecat de câteva luni bune în Statele Unite ale Americii, un loc unde pare să se fi adaptat perfect și de unde nu pare să aibă de gând să revină prea curând. El a plecat din țară la finalul anului trecut iar recent tocmai și-a anunțat o serie de evenimente care vor avea loc imediat după ce măsurile de pandemie se vor mai relaxa dincolo de ocean.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sorinel Puștiu și-a făcut de cap în Las Vegas! Avem dovada că e un manelist romantic

Ea e tânăra din Giulești care a murit de leucemie la 17 ani. Sorinel Puștiu trebuia să-i cânte la nuntă, însă a ajuns să o facă la parastas

Sorinel Puştiu în stare de şoc! Finii lui, snopiţi în bătaie! De la ce a pornit întreg scandalul

Horoscop Zilnic Marţi 2 Martie 2021: Nativul din zodia PEȘTI va avea parte de o zi minunată

Rareș Bogdan detonează bomba! Toți românii trebuie să știe: Poate fi abuziv

Cine este fratele super celebru al lui chef Sorin Bontea? Nimeni nu a știut până acum

Coșmar meteo. Primăvara mai așteaptă. Începe o perioadă a extremelor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies