Soseaua care se opreste in... padure! A costat 23 de milioane de euro! Localnicii sunt socati: "Ne intalnim cu animale salbatice sau porci mistreti!"

Un drum, pentru a carui constructie a fost cheltuita fabuloasa suma de 23 de milioane de euro duce catre... nicaieri! Soseaua trebuia sa lege sapte localitati de munte intre judetele Hunedoara si Caras Severin, doar ca asfaltul se termina brusc... in padure! Drumul nu le este localnicilor de niciun ajutor.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDrumul judetean ar fi trebuit sa faca legatura intre sapte localitati din Lunca Cernii si Rusca Montana, si atat ministrul Muncii, cat si cel al Transporturilor si-au aratat entuziasmul in ziua inaugurarii, scrie incont.ro
Problema este ca investitia, facuta in buna parte din fonduri europene, nu-si are rostul atata timp cat drumului judetean ii lipsesc 6 kilometri. Deocamdata, el face legatura cu... o poteca din padure!

In Caras-Severin, santierul nici macar nu a inceput. Iar pe drumul forestier, putini se incumeta sa parcurga tot traseul, la pas sau cu caruta. "Ne intalnim cu animale salbatice sau porci mistreti. E rau ca ca s-a terminat chiar acolo, in varful dealului, in loc sa vina sa trecem si noi hotar cu Rusca kalooga_36441" , se plange un localnic. Autoritatile din ambele judete paseaza responsabilitatea dintr-o parte in cealalta, in timp ce localnicii trebuie sa faca un ocol de 80 de kilometri!

sursa foto: wallpuper.com


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate