Sosia lui Bote o ia pe urmele lui Catalin! Andrei Dumitru va forma un cuplu cu o DJ-ita celebra care mixeaza topless la Ibiza

Andrei Dumitru, cunoscut ca sosia lui Bote, este unul dintre cei mai apreciati prezentatori de la posturile muzicale autohtone, iar din acest motiv este chemat in multe locuri pentru a fi amfitrion.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereAndrei Dumitru, vedeta in ItaliaDe pilda, pe 15 noiembrie, realizatorul emisiunii “U Nights”  va pleca in Italia, pentru a filma intr- un cunoscut club din Torino, unde au fost invitati foarte multi artisti romani precum Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Anda Adam, dar si internationali Faydee sau Sasha Lopez. De data aceasta, invitatul special este Andrei, care o va avea ca partenera pe ucraineanca Milana, una dintre cele mai tari DJ-ite din lume, cunoscuta la Ibiza prin prestatiile ei la butoane in sanii goi.

fara descriereSosia lui Bote este pe afis in strainatateCei doi vor fi gazdele unei petreceri VIP, vor pune intrebari pe covorul rosu, vor incinge atmosfera in interior, apoi, Andrei va si filma in club, pentru a le arata telespectatorilor lui cum se distreaza tinerii romani plecati in Italia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate