Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a fost amendată! Simona a fost penalizată de Direcția de Impozite şi Taxe Locale!

S-a aflat că soţia lui Alexandru Cumpănaşu a fost amendată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că soţia lui Alexandru Cumpănaşu a fost amendată. Unchiul Alexandrei Măceşanu, care a anunţat recent că va candida la alegerile prezidenţiale, s-a însurat, în toamna lui 2018, cu Simona Baltag. (vezi cum arată cei 3 copii ai lui Cumpănaşu din prima sa căsnicie)

Citeste si: Dezvăluiri despre tatăl lui Alexandru Cumpănașu! Ce a spus bărbatul despre cel care i-a fost mentor până în ultima clipă de viață

Citeste si: Christian Sabbagh, dezvăluiri dure despre Alexandru Cumpănașu: ”Cum rămâne cu plângerea depusă de menajeră împotriva dumneavoastră?!”

Citeste si: De ce nu are Cumpănașu fotografii alături de Alexandra? Adriana Bahmuțeanu intră în scandalul momentului: ”Se urcă pe hoitul...”

Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a fost amendată. Simona a lucrat pentru trei premieri PSD  

Presa a relatat că Simona a lucrat pentru trei premieri PSD în calitate de consilieră. În ianuarie 2018, ea a renunţat la funcţia de consilieră a Vioricăi Dăncilă pentru a deveni apoi secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea Romaniei  (CNMR), condusă chiar de cel ce avea să-i devină soţ.

fara descriere

Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a fost amendată. Avea de plătit o restanţă la buget

Nu mai e un secret că soţia lui Alexandru Cumpănaşu a fost amendată. Numele Simonei Baltag apare pe o listă cu amenzi întocmită, pe 16 noiembrie 2017, de Direcția de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5. Amenda avea numărul 1463385 şi era, probabil, o restanţă la bugetul de stat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate