Vedete

Sotia lui Cabral e mai tare decat Politia! Andreea a batut "Rutiera" in instanta si s-a ales cu avertisment in loc de amenda EXCLUSIV

Sotia lui Cabral a invins Politia Rutiera. Din nou!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Sotia lui Cabral e mai tare decat Politia! Andreea a batut "Rutiera" in instanta si s-a ales cu avertisment in loc de amenda EXCLUSIVicon photo


Andreea Ibacka, sotia lui Cabral, a invins Politia Rutiera intr-un proces care a tinut aproape un an si jumatate. Blonda a fost oprita de un agent in toamna anului 2016 care nu a intrebat-o ce spun 100 de romani, ci de ce a incalcat regulamentul de circulatie. Mai precis, de ce a trecut pe rosu si nu pe verde. Discutia a fost una destul de aprinsa si s-a incheiat in instanta.


Sotia lui Cabral a dat in judecata Politia Rutiera si a castigat fara probleme in prima instanta, judecatorii fiind convinsi cu usurinta ca diafana Andreea este complet nevinovata. Avocatii institutiei au facut insa apel si au trimis dosarul in tribunal.


Sotia lui Cabral a invins Politia Rutiera si la apel, insa doar pe jumatate. Oamenii legii au ramas doar cu o mica consolare: aceea ca judecatorii au schimbat sanctiunea intr-un simplu avertisment. Cu alte cuvinte, Andreea  triumfat si a ramas cu permisul, insa va trebui sa fie ceva mai atenta pe viitor.

Sotia lui Cabral a invins Politia Rutiera, insa are o relatie buna cu oamenii legii


Este pentru prima oara cand Andreea a avut probleme sau a dat in judecata Politia Rutiera. Andreea Ibacka a povestit ca are, in general, o relatie buna cu oamenii legii si aproape de fiecare data farmecul ei personal are castig de cauza. „Aseara m-a oprit Politia. Control de rutina... Documentele la control, ati consumat bauturi alcoolice, etc... toate bune si frumoase. Cel putin pana in momentul in care agentul – pesemne cuprins de prea multa sinceritate – imi spune: cand eram mic ma uitam la telenovele cu dumneavoastra”, a povestit sotia lui Cabral pe blogul ei personal.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune