Soția lui Constantin Măgureanu implicată într-un accident rutier mortal! Ce spune soția victimei: „Să plătească!”

Soția lui Constantin Măgureanu a provocat un accident rutier în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. Omul a lăsat în urmă o familie cu doi copii și încă unul care trebuie să vină pe lume la finalul lunii.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Soția lui Constantin Măgureanu implicată într-un accident rutier

Soția lui Constantin Măgureanu implicată într-un accident rutier mortal! Ce spune soția victimei: „Să plătească!”


In articol:

Soția interpretului de muzică populară, Constantin Măgureanu, Veronica Măgureanu, a fost implicată în seara zilei de 11 iulie, într-un accident rutier mortal. Din primele informații oferite de publicația turnulcuștiri.ro, femeia în vârstă de 42 de ani, ar fi observat târziu turma de oi, în care a intrat în plin. Accidentul s-a petrecut în apropiere de Turnu Măgurele, pe DN 65A, victima având doar 26 de ani. 

Citeste si: Oficialii OMS, anunț important pentru omenire: Lumea nu se va întoarce, cel puțin în viitorul apropiat, la normalitatea de dinaintei pandemiei de Coronavirus

Soția lui Constantin Măgureanu implicată într-un accident rutier

Tânărul cioban și-a pierdut viața în urma impactului, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a afla cu exactitate cauzele accidentului.
Existența unei anchete este confirmată și de Constantin Măgureanu care a declarat că deocamdată este o anchetă în desfășurare și nu poate oferi foarte multe detalii despre accident. Mai mult, artistul a declarat că soția lui este bine.

Citeste si: Motivul pentru care Culiță Sterp nu a avut copii cu Carmen de la Sălciua. "Nu s-a întâmplat. N-a dat Dumnezeu."

Soția lui Constantin Măgureanu implicată într-un accident rutier

Nu același lucru se poate spune și despre soția ciobanului care este sfâșitaă de durere, mai ales că bărbatul era singurul are întreținea familia.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Primele declarații ale văduvei bărbatului mort în accidentul provocat de soția lui Constantin Măgureanu 

„El a murit sâmbătă noaptea la ora 22:00, am înțeles. Nu am știut! A venit doamna unde stau eu în chirie să ceară buletinul soțului și a doua zi dimineața la 8:30 am aflat și eu că soțul meu este mort”, a declarat soția îndoliată.

Citeste si: Ultima oră. Guvernul ia o nouă decizie controversată pentru a ține sub control pandemia COVID-19

Femeia a mai spus că din primele zvonuri accidentul a fost provocat de soția lui Constantin Măgureanu, dar nu a venit niciun polițist să îi ofere explicații clare.

„Nu a venit nici măcar un polițist, de când a murit soțul meu nu am văzut picior de polițist”, mai spus femeia care a dezvăluit că soțul ei nu fusese ridicat de la morgă, în momentul în care a oferit declarații jurnaliștilor de la Antena Stars.

Constantin Măgureanu, bun de plată. Familia victimei vrea despăgubiri

Femeia a declarat cu lacrimi în ochi că acest necaz s-a abătut ca un trăsnet asupra ei și a fost lăsată singură în pragul nașterii. Femeia urmează să aducă pe lume un copil la finalul acestei luni. 

„Vă dați seama că având doi copii și însărcinată, nu-mi este ușor. Eu la sfârșitul lunii trebuie să nasc. Nu am cu cine să-i las pe acești doi copii, nu am cu cine. Toată baza era în el. El muncea, el aducea, el se juca cu copiii”, a mai declarat soția îndoliată. 

Mai mult decât atât, femeia este hotărâtă să ceară despăgubiri. 

„Normal că am să cer pentru copiii mei, nu pentru mine, ci pentru copiii mei. Să le pot oferi un acoperiș deasupra capului și să mi se plătească pensie alimentară până la 18 ani că să îmi pot întreține copiii, pentru că eu cu alocația nu pot să trăiesc”, a mai spus femeia îndoliată.

Accidentul nu e singura problemă a  lui Constantin Măgureanu

Constantin Măgureanu se făleşte, pe la emisiunile tv, cu cea de a treia soţie, Veronica, şi cu cei doi băieţi ai lor. Dar ce nu se știe e că interpretul are și un fiu, răzvan Măgureanu, din prima căsnicie. Dureros e că puștiul a suferit din cauza faptului că tatăl său nu s-a ocupat de creșterea și educația sa. Cei doi se află într-un război rece, iar ieri scandalul a reizbucnit, pe Internet.

Răzvan, băiatul lui din prima căsnicie, şi-a vărsat of-ul pe pagina lui de Facebook.

”M-am hotărât să scriu şi eu povestea mea nu ca să îmi plângă cineva de milă şi cu gândul că unii ar avea ceva de învăţat. Povestea este a mea, copilul fără tată sunt eu, deşi nu mai sunt de mult copil, acum am 28 de ani şi sunt tătic. Amintirile sunt încă vii şi durerea încă mai există, deşi de mult încerc să mă mint că am trecut peste. Am suferit tare mult, nu ştiu de ce, nu înţeleg de ce a fost aşa de profundă durerea asta, ştiu doar că mi-a chinuit copilăria. Ştii că erau nopţi întregi în care adormeam cu gândul la tine plângând şi cea mai mare durere a mea a fost că nu am putut să îmi amintesc chipul tău, dar e de înţeles. Toată lumea îmi spune că semăn perfect cu el, dar de multe ori mi s-a întâmplat să văd bărbaţi pe stradă, care să mi se pară că seamănă cu el şi să mă gândesc că ar putea fi tata. Întrebarea care m-a urmărit: «De ce nu a vrut să-şi asume tatăl meu responsabilitatea de a avea un copil? Oare pe el nu îl doare ştiind că eu mă aflu pe această lume şi că sunt din sângele lui?» Am crescut fără tatăl biologic şi acesta a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”.

În schimb, Răzvan îşi laudă mama: ”Ea a vrut să îmi ofere tot ce era mai bun şi a făcut tot posibilul pentru a mă vedea fericit. A înţeles că dimineaţa devreme şi nopţile lungi sunt grele, dar mi-a fost alături şi m-a ajutat să trec peste tot”, a mai scris tânărul. Contactat de Click! Răzvan ne-a declarat: ”Tata n-a mai dat un semn de 3 ani”. Solistul nu a dorit să facă vreun comentariu.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate