Sotia lui Damian Draghici e unul dintre notarii implicati in "Dosarul bancherilor". Paula Rosenberg a mai avut prubleme cu legea 

Paula Rosenberg, sotia renumitului muzician Damian Draghici, este acuzata, alaturi de alti trei notari publici, de frauda, in "Dosarul bancherilor". Paula nu este implicata pentru prima data intr-un scandar financiar. In 2008, un om de afaceri iranian a acuzat-o ca l-a inselat cu un milion de euro.

Distribuie pe:

fara descriereNemati Neema, un om de afaceri iranian stabilit in Romania, a acuzat-o pe Paula Rosenberg pentru inselaciune, paguba ridicandu-se la un milion de euro. Nemati se angajase sa construiasca pe un teren, din zona Otopeni, detinut de unchiul sau , Saadati-Sohi Mojtaba, doua imobile.

Prima constructie ar fi revenit lui Sohi Mojtaba, in contul terenului, iar cea de-a doua i-ar fi ramas lui Nemati, in contul investitiei. Notarul care a fost prezent la semnarea documentelor a fost Paula Rosenberg, pe atunci doar logodnica muzicianului Damian Draghici. La final, insa, unchiul sau nu i-a mai dat una dintre cladiri, motivand o clauza din contract conform careia cele doua imobile trebuiau construite intr-o limita de timp.

"Aceasta clauza n-a fost discutata, eu nici n-am stiut de ea, a fost introdusa de notar. Paula Rosenberg si unchiul meu s-au inteles si m-au inselat", a declarat Nemtai, in 2008. Omul de afaceri iranian a facut plangere la DNA, in 2009, pentru recuperarea prejudiciului.fara descriereDamian Draghici

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate