Soția lui Dan Badea a făcut-o praf pe Lora, la TV! Comediantul a rămas fără cuvinte când a auzit. Ce a urmat? „Băi, gata, plec. Eu nu mai pot!”

Soția lui Dan Badea, atac dur la adresa Lorei.

Autor: Alis Pop

In articol:

Dan Badea și Lora au fost căsătoriți din 2012 până în 2014, ajungând la divorț cu mare scandal, după ce artista a început o relație cu bunul lor prieten, Ionuț Ghenu.

Ulterior, comediantul a cunoscut-o pe Mădălina, cea care din 2017 îi este soție, dar și cea care l-a făcut tată de băiat.

Citește și: Lora, la un pas de a îmbrăca rochia de mireasă. Marele anunț a fost făcut: ”Ionuț e alesul”

Mădălina și Dan Badea

Soția lui Dan Badea a făcut-o praf pe Lora, la TV

[Sursa foto: Facebook ]

Mădălina Badea, dură la adresa Lorei 

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi, doar că acum Mădălina a decis să facă un pas în față.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

În cadrul unei emisiuni TV, blonda a urcat pe scenă și a făcut un roast de zile mari, luând pe toată lumea în vizor, chiar și pe Lora.

În primă fază, soția comediantului l-a atacat chiar pe el, punctând aspect legate de trecutul lui. Mai exact, blonda a făcut referire la divorțul de Lora, la felul în care au ajuns cei doi să-și spună ”adio”, dar și la relația pe care o are acum artista.

Angoasă, așa o numește Mădălina pe Lora, punctând chiar și faptul că artista și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al familiei, de aici, subliniază ea, mai în glumă, mai în serios, și frica actuala a lui Badea de a ajunge iar la notar.

„Am acceptat să fiu cu el pentru că este un tip sincer. Când ne-am cunoscut mi-a vorbit ore în șir despre angoasele lui.

Mă rog, eu le spun angoase, el le spune foste. Când l-am cunoscut pe Dănuț, l-am căutat pe Google și încă mai primesc reclame la avocați pentru divorț. Când am fost cu Dănuț la notar, să ne cumpăram casă, m-a ținut strâns de mână de parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten”, a spus Mădălina Badea la TV.

Roast-ul, însă, nu s-a încheiat aici, căci nu au scăpat de vorbele acide ale Mădălinei nici Teo, Vio, Costel sau Maria Popovici.

Citește și: Ce spune Doinița Oancea despre Lora și Ionuț Ghenu, fostul ei iubit: „Le doresc să fie...”

Dacă despre singura femeie din juriul emisiunii, Mădălina a spus că este secretara trio-ului de glume format din Teo, Vio și Costel, dar și că soțul ar profita de celebritatea sa, în timp ce ea îl pedepsește cicălindu-l, la adresa celorlalți, soția lui Badea a fost și mai dură.

Atât de dură încât nici Micutzu sau Mihai Bobonete, absenți din sală, nu au scăpat. Însă, vorbele sale s-au îndreptat cel mai mult către Costel și Teo, care, spune ea, au iubit și iubesc aceeași femeie, astfel că cel din urmă, la un moment dat, s-a și ridicat de la masa juriului, decis să părăsească platoul de filmare.

„Pentru că nu ai voie să fure unii de la alții, comedianții din România și-au furat iubitele. Micutzu și-a luat iubita de la Banciu, Sergiu și-a luat iubita de la Teo, Costel și-a luat soția de la Teo, Bobonete și-a luat glumele de la toți”,  a mai spus soția lui Badea, care a primit imediat replica: „Băi, gata, eu nu mai pot, plec. M-a luat pe mine!”, spune Toe, urmat imediat de Maria Popovici:  „Băi, ne distruge nevastă-ta!”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dan Badea și Șerban Copoț, mai mult decât co-prezentatori! Cât de apropiați sunt, de fapt, în viața reală? "Am avut chimie de la început"

Fiica lui Dan Badea, pe urmele tatăl său? Actorul de stand-up comedy, dezăluiri din viața de familie: "A moștenit această voiciune și spirit de glumă și Ari"

Celebritatea a făcut-o pe Lora să apeleze la terapie: ”Sunt sensibilă”. Cum a reușit vedeta să facă față greutăților vieții

Elena Merișoreanu reacționează dur, după ce Gheorghe Turda a spus că în tinerețe a fost o femeie libertină: ”Nu-l duce capul” Ce îi reproșează acum folclorista

Este informația momentului în România! Klaus IOHANNIS a făcut anunțul personal: Mâine va avea loc SEMNAREA

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Aflată după gratii, Elena Udrea a primit o veste foarte proastă. Și-a pierdut un obiect la care ținea enorm

Celebritatea a făcut-o pe Lora să apeleze la terapie: ”Sunt sensibilă”. Cum a reușit vedeta să facă față greutăților vieții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies