Soția lui Daniel Onoriu a povestit abia acum tot calvarul prin care a trecut pilotul de raliuri: „Țâșnea sângele ca la o chiuvetă”

Daniel Onoriu a trecut prin cea mai mare cumpănă din viața sa. Soția lui a povestit cu lux de amănunte cum s-a desfășurat totul.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

55 de zile în comă și mai bine de 100 în spital, atât a stat Daniel Onoriu internat la Floreasca, în timp ce fiecare zi medicii luptau să-l ajute să supraviețuiască.

Au fost mai bine de trei luni lungi și grele nu doar pentru pilotul de raliuri, ci și pentru familia lui, care se pregătea pentru ce era mai rău. Un miracol a făcut ca Daniel Onoriu să se trezească. Izabela, partenera sa de viață, a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. 

„Ne-am dus la control, a venit doctorul în România, împreuna cu o translatoare. El i-a spus istoricul lui, că are splina scoasă, toate problemele lui din trecut. Medicul a dat asigurări că totul va fi ok, că i se vor face toate analizele în Turcia.

Analizele au ieșit perfect la endoscopie. Ne-au băgat într-o rezervă imediat, fără să stea în terapie intensivă, după operație. Cel mai important este că medicul nu i-a făcut niciun consult postoperator. Avea dureri, la 3 zile după ce am ajuns acasă acuza dureri.

Mi-a zis translatoarea ca e normal să aibă dureri, la 4 zile după operație a leșinat și de atunci calvarul nostru a început. Nici acum nu este prefect recuperat. Am stat numai în fața spitalului 100 de zile, nici nu puteam intra în casă. După ce a leșinat, a făcut o hemoragie internă, i s-au dat 3 zile de trăit de către medicii din România”, a povestit Izabela la un post de televiziune. 

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Izabela Onoriu, dezvăluiri cutremurătoare: „ Au găsit în el totul necrozat, i-au tăiat din intestinul subțire…”

Soția lui Daniel Onoriu a povestit că pilotul de raliuri a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul Floreasca, iar medicii pur și simplu s-au crucit când l-au operat, căci organele sale interne erau necrozate și se pare că medicii care l-au operat în Turcia i-au atins o venă importantă de la pancreas. 

Citeste si: Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a stat în comă. Cum se simte fostul pilot de raliuri? Imaginile vorbesc de la sine! „Mușchii i s-au atrofiat”

„El a leșinat peste mine și nu puteam să-l ridic, l-am ridicat cu greu, m-am dus la mama lui ca să sune la salvare. Când i-au făcut CT-ul, medicii au zis că trebuie operat de urgență. Au găsit în el totul necrozat, i-au tăiat din intestinul subțire…

Domnul Gheju Ioan, chirurgul de la Floreasca, i-a salvat viața. În Turcia i-ar fi atins o venă la pancreas, iar vena aceea a tot sângerat. Țâșnea sângele din ea ca la o chiuvetă.  E un lucru bun că el nu-și aduce aminte. Doctorul Streinu Cercel a încercat o combinație de antibiotice, medicilor le era teamă să nu îi cedeze vreun organ”, a mai spus soția lui Daniel Onoriu. 

„Primul lucru m-a întrebat de câte zile e în spital”

În cele din urmă, Daniel Onoriu s-a trezit din comă, însă a simțit din plin cele trei luni de stat numai la pat. Acum urmează o recuperare grea și lungă, însă familia se bucură doar că este viu și îi sunt alături la orice pas pentru a depăși complet aceasta cumpănă. 

Citeste si: "Când l-am văzut așa, mi-am dorit moartea!" Daniel Onoriu și soția sa, cel mai emoționant interviu! Cum e viața pilotului, după ce a stat 55 de zile în comă. Imagini în premieră

„Au mai încercat să-l trezească din comă, dar nu reușeau, iar când s-a întâmplat, nu-mi venea să cred că-l văd cu ochii deschiși. Primul lucru m-a întrebat de câte zile e în spital. Era conștient, dar orice gest făcea, îi era imposibil să se miște.

Treptat i-am spus. Când a aflat că stă de 3 luni în spital, a început să plângă. Îi mulțumim lui Dumnezeu ca l-a salvat, prin mila LUI, iar Dumnezeu a lucrat prin medici. E un chin să mănânci două guri și să nu mai poți… Ia vitamine. Mi-a fost teamă, pentru că medicii au spus este posibil să își piardă memoria. Am promis că o să mă pocăiesc și eu dacă îl salvează”, mai povestește Izabela. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii din Turcia: „Procesul nu va fi unul ușor”. Cum evoluează starea sa de sănătate

Daniel Onoriu face progrese. Care este starea pilotului de raliuri, la o lună de la externare: "Își dă curaj singur"

Daniel Onoriu a împlinit 44 de ani: ”Mă simt mai bine, nu perfect”. Cum își petrece ziua aniversară fostul sportiv

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies