Soţia lui Ekeng, şocată! Reacţia la înregistrarea cu asistentul: "Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru"

Nathalie, văduva lui Patrick Ekeng, a fost şocată când a aflat de înregistrarea în care asistentul medical îl înjura pe fotbalistul dinamovist după moartea acestuia.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

„Oh, merde! Asta înseamnă că l-a lăsat să moară din cauza că era negru?! E foarte trist, regretabil. Mă doare inima, leşin de durere când mă gândesc la acele momente ale suferinţei lui Pat al meu şi aflu despre răutatea personalului care lucrează la Bucureşti. Cum ar fi ca şi eu să vorbesc aşa cu pacienţii pe care îi îngrijesc aici, la Le Mans?”, a declarat Naty, pentru Libertatea. 

Naty lucrează ca asistentă medicală în Franţa. Ea plănuia să ajungă în România peste două săptămâni, dar în urma a ceea ce a aflat vrea să ajungă mai devreme. 

„Aveam de gând să vin la Bucureşti peste două săptămâni, dar acum caut bilet, vreau să ajung de urgenţă. Aş vrea să-l privesc în ochi pe cel care a avut tupeul să spună acele nenorociri… Tot ce vreau este să mă asigur că procesul se desfăşoară corect. O să iau legătura şi cu cineva de la Dinamo”, a mai spus Naty.

Chemat la audieri în dosarul aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 2, asistentul medical Ştefan-Răzvan Badea a fost întrebat de avocatul Vlad Hosu, reprezentant al familiei lui Ekeng, de ce a folosit cuvinte triviale şi injurii la adresa jucătorului într-o convorbire telefonică purtată imediat cu un prieten.

Potrivit GSP, ar fi vorba de o convorbire înregistrată de oamenii legii, care ascultau telefoanele medicilor şi telefoanele personalului de pe ambulanţa PULS, în care Ştefan-Răzvan Badea s-a exprimat cu sintagma „bag p**a în faţa lui de negru şi în gura lui, mă doare în p*** că a murit”, deranjat de amploarea luată de caz în presă şi expunerea echipajului PULS. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate