Soția lui Emi Pian face acuzații grave în primul interviu după moartea liderului clanului Duduianu: „Totul a fost planificat. Era un ghimpe pentru ei”. Declarații șocate!

Cristina, soția liderului clanului Duduianu, a făcut declarații în premieră de la moartea lui Emi Pian. Ea face acuzații grave și spune că asasinarea bărbatului ei a fost planificată.

Soția lui Emi Pian, primul interviu după moartea liderului clanului Duduianu
Emi Pian, liderul clanului Duduianu
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Soția lui Emi Pian face acuzații grave în ce privește asasinarea liderului Duduienilor. Ea a vorbit într-un interviu televizat despre moartea bărbatul ei.

Cristina a spus că Emi era diferit de restul familiei și că nu a avut conflicte grave de-a lungul timpului.

„Soțul meu a fost un om care nu o să se mai nască de acum în colo încă 2-300 de ani. A fost un om foarte bun, el nu a avut scandaluri, nu a avut bătăi, nu a jignit, nu a deranjat pe nimeni, ca și cumnații mei.

Știi cine era genul de om care se făcea că nu aude? Emi era. Pentru că dacă eram în trafic cu el și unul îl înjura, eu eram mai rea ca el. Eram mahalagioaica. Nu ți-e măi rușine? Înjuram, vorbeam urât. El se făcea că nu aude și zicea ”Taci nevastă din gură”, a declarat ea.

Citeste si: Scandal uriaș în muzică! Liviu Guță în face praf pe Axinte! Ce spune manelistul despre banii pe care impresarul îi datorează este halucinant

Citeste si: Doliu în lumea filmului! O îndrăgită actriță din serialul Game of Thrones s-a stins din viață!

Citeste si: Imagini senzaționale cu noua iubită a lui George Burcea, la 18 ani! Cum a a apărut Viviana Sposub la un concurs de miss din Botoșani! ”I se vede despicătura”

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Femeia susține că lăutarii îl iubeau pe Emi și că în realitate era foarte apropiat de aceștia. Ea explică cum lua șpagă liderul clanului Duduienilor de la muzicieni.

Soția lui Emi Pian, primul interviu după moartea liderului clanului Duduianu
Emi Pian, liderul clanului Duduianu

„De multe ori, Dumnezeu știe. Nu vreau să mă dau că sunt o femeie bogată sau că am fost vreo femeie amărâtă sau că am dus vreodată lipsă de ceva.

Nu! Dar dacă spun acum ce făcea soțul meu, nu este crezut.

Dacă eu spun acum că, de fapt, el câștiga acum și de la lăutari, dar la ce mod? Toți lăutarii îl iubeau. De exemplu la o nuntă, la un prieten, se înțelegea: ”Cât, cumetre?” De exemplu, toți aveam o legătură. Uite așa, își lua și el câte o șpagă. La o mașină, la o nuntă”, a povestit ea.

„De ce am ieșit să vorbesc?”

Cristina este revoltată pentru că Poliția i-a arestat pe cumnații ei. „ De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu! Și mă doare faptul că nu mai sunt nici frații mei lângă mine. Vorbesc de cumnații mei.

Nu cumva respectivul, că nu vreau să îi spun numele, este în comă? Nu cumva a rămas pe viață fără o mână sau fără un picior? Pentru ce mi-au arestat ei și cumnații? Doar că îi cheamă Duduianu și sunt ai lui Pian? Nu se poate așa ceva!”, a declarat ea.

Emi Pian fost amenințat cu moartea

Soția lui Emi povestește că liderul clanului Duduianu a fost amenințat în nenumărate rânduri de Napy și că îl sfătuia să nu se mai vadă cu acesta.

„Emi a fost un om bun, nu a avut dușmani în viața lui, nu a bătut pe nimeni, nu a atentat la viața nimănui. El în schimb a fost amenințat. Napy i-a spus și pe telefon și poate o să găsească ei vreodată înregistrările astea. Cei de la Poliție. Emi, tu cauți moartea cu noi?

Automat, un om care are un cuvânt de spus într-o familie, și eu sunt mai mare ca toate cumnatele mele. Și dacă spun ceva în fața lor și le înrăiesc asupra cuiva, ele ce o să facă la rândul lor? O să fie rele, nu? Că sunt mai mici. Așa și cu respectivul. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul.

Acum câteva luni a fost o discuție la Ploiești și acolo Napy i-a spus exact cum vă spun eu acum: Emi, tu cauți moartea cu noi! Știam de discuția asta, mă deranja faptul că Emi mai mergea pe acolo. Dar pentru că nu s-a luat după mine a fost omorât până la urmă de ei”, a spus femeia.

„Totul a fost planificat”

Cristina face acuzații grave și spune că asasinarea lui Emi a fost planificată.

„Totul a fost planificat, nu a mai acceptat nimic din partea lui Emi, la ce mod, la caterincă, la glume. Nu îl acceptau acolo pentru că erau jocurile lor, ei acolo își făceau bani mulți și Emi pentru ei era un ghimpe. La ei în familie au mai fost arestați pentru crimă.

Socrul meu și când a fost arestat, a fost arestat în cadru, mergea în cadru, a făcut două infarcturi la pușcărie, pur și simplu pentru că l-a lovit pe un băiat pe trecerea de pietoni la picior și pur și simplu pentru că l-a chemat Duduianu și îl cheamă Pian a fost arestat pentru tentativă de omor. Nu l-a cunoscut în viața lui pe respectivul”, a povestit ea.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini senzaționale cu noua iubită a lui George Burcea, la 18 ani! Cum a a apărut Viviana Sposub la un concurs de miss din Botoșani! ”I se vede despicătura”

Mari îl atacă pe Livian după ce a spus că nu mai avea sentimente pentru Bianca din martie: „Cea mai tare minciună”

Nicos de la Puterea dragostei a fost în secret în România! Ce a făcut în țară

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Explozie uriașă la 6:30 A.M. Primul bilanț: 11 morți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies