Soţia lui Horia Ghibuţiu i-a dat ideea să scrie o carte! Jurnalistul şi-a compus textele în timp ce Carmen dormea!

S-a aflat că soţia lui Horia Ghibuţiu i-a dat ideea să scrie o carte.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că soţia lui Horia Ghibuţiu i-a dat ideea să scrie o carte. Partenera cunoscutului jurnalist a decedat. “Draga noastră Carmen Ghibutiu va fi înmormântată joi, 22 august, ora 11.00, la Cimitirul Izvorul Nou din București. Omagiile pot fi depuse mâine după-amiază, la biserica din cimitir. O vom iubi mereu", a scris Horia Ghibuțiu pe pagina sa. Horia Ghibuțiu este un jurnalist cu peste 20 de ani de experiență în mass-media din România. În prezent este producătorul emisiunii "Morning Glory", pe care o realizează Răzvan Exarhu. (vezi ce jurnalist român s-a sinucis)

Citeste si: Iubitul Oanei Radu, mutilat pe viață! A fost atacat într-un mod șocant. Imagini înfiorătoare

Citeste si: Un bărbat și-a mărturisit crima într-un studio de televiziune din Ploiești! Totul a fost filmat: „Aveam boală să îi dau la față” VIDEO

Citeste si: Tragedie uriașă în televiziune! O celebră prezentatoare a murit într-un accident aviatic, în timpul unui reportaj!

Soţia lui Horia Ghibuţiu i-a dat ideea să scrie o carte. Postările erau dedicate lui Carmen

În septembrie 2018, Ghibuţiu a publicat cartea  #ÎnTimpCeTuDormeai". "Postările lui Horia Ghibuţiu, scrise în drum spre serviciu dimineaţa şi dedicate soţiei sale,  au fost primite cu entuziasm de către cititori şi au devenit în scurt timp foarte aşteptate de aceştia. Atunci Horia Ghibuţiu şi-a dat seama că acest proiect are toate şansele de a deveni o carte. Autorul recunoaşte că, din momentul în care i-a încolţit în minte această idee, a fost mai degrabă preocupat de conţinutul mesajelor publicate, decât de lungimea acestora”, a scris Adevărul.

fara descriere

Soţia lui Horia Ghibuţiu i-a dat ideea să scrie o carte: "Ce fac eu, iar alții mai puțin spre deloc?" 

Nu mai e un secret că soţia lui Horia Ghibuţiu i-a dat ideea să scrie o carte. “Mă aflam într-o stare de aporie, când îndrăgita soție a venit cu această idee: ce fac eu, iar alții mai puțin spre deloc? Mă trezesc foarte devreme, ca să ajung la birou. De ce n-aș scrie în fiecare dimineață a unei zile lucrătoare, mai ales că postarea ar intra cu prioritate în newsfeed-ul oamenilor? Așa am și făcut, cu mențiunea că n-am renunțat atât de ușor la singurele 20 de minute la dispoziția mea, respectiv cât face trenul galben fără cai între Muncii și Petrache Poenaru. M-am perpelit până dimineață, când am scos telefonul și am deschis aplicația „Notes”, unde am scris, chinuindu-mă chior de somn să pun diacritice, vreme de patru luni”, a declarat Ghibuţiu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate