Vedete

Sotia lui Ionut de la Exatlon, declaratie de dragoste! “Jaguarul” este eroul echipei Romaniei in meciul cu Mexicul

Sotia lui Ionut, declaratie de dragoste dupa meciul Exatlon dintre Romania si Mexic, unde “Jaguarul” a castigat fiecare partida impotriva sportivilor mexicani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Sotia lui Ionut de la Exatlon, declaratie de dragoste! “Jaguarul” este eroul echipei Romaniei in meciul cu Mexiculicon photo

Ionut de la Exatlon poate fi considerat eroul meciului dintre Romania si Mexic, el reusind sa castige toate probele la care a participat, aducand de fiecare data cate un punct echipei sale.

Sotia lui Ionut de la Exatlon a ramas singura la doar cateva saptamani dupa ce se casatorise pentru ca barbatul ei a plecat in competitia din Republica Dominicana. Dragostea dintre cei doi este una imensa, pe care departarea a facut-o sa sporeasca. Daca, Ionut a gasit o metoda de a-i arata sotiei sale ca se gandeste mereu la ea, printr-un gest pe care-l face inainte sau dupa fiecare proba: isi ridica mana spre cer, apoi pupa bratara primita de la iubita si incheie prin a-si duce mana in dreptul inimii, Nella nu poate sa-i transmita mesaje direct.

Asa ca sotia lui Ionut de la Exatlon posteaza pe pagina de socializare multe poze cu iubitul sau si multe mesaje de iubire.

Dupa emisiunea Exatlon 12 februarie, cand in meciul cu Mexic, Ionut a fost cel mai bun din echipa romanilor, ei castigand fiecare proba, Nella i-a facut o noua declaratie de dragoste.

“Nu regret nici o clipa toate supararile pe care viata alaturi de tine mi le-a adus, pentru ca daca n-as fi avut acele suparari nu te-as fi avut nici pe tine, n-as fi avut nici clipele de fericire pe care mi le-ai adus. Orice viata are urcusurile si coborasurile ei dar daca ai pe cineva alaturi sa te sprijine cu dragoste si cu grija, viata nu poate fi decat frumoasa. Asa a fost si este viata mea alaturi de tine, esti un sot bun si te voi iubi mereu. Iubirea adevarata nu este un sentiment euforic si spontan, ci este o alegere, un plan de a ne iubi reciproc si la bine si la rau”, este declaratia de dragoste a sotiei lui Ionut de la Exatlon.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune