Soția lui Leo de la Strehaia, disperată de arestarea lui! Dana Criminala: ”Nu știu ce să fac...”

Leo de la Strehaia a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, magistrații considerând îndreptățit apelul procurorilor în cazul celebrului personaj monden acuzat de înșelăciune într-un dosar în care este implicat și fiul său.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Dana Criminala, contactată de WOWbiz.ro, a comentat, în exclusivitate, situația în care se află Leo de la Strehaia, recunoscând că atât ea, cât și soțul ei, sunt debusolați în acest moment.

Citeste si: Leo de la Strehaia a fost arestat preventiv!

Citeste si: Renata, fosta iubită a lui leo de la Strehaia, show total, la piscină! Imagini fierbinți cu bruneta

Citeste si: Leo de la Strehaia, acuzații dure la adresa procurorilor care l-au ”săltat”, după eliberare! ”Mi-au terorizat vecinii” EXCLUSIV

”Leo se cam aștepta la asta, mai ales că procurorii au făcut recurs în momentul în care, în prima fază, judecătorii au decis că poate fi cercetat în libertate. Aseară (marți seara, n. red.) a aflat verdictul și și-a făcut bagajul. Să sperăm că va reuși să își demonstreze nevinovăția, dar cum e arestat, va fi mai greu”, ne-a spus, în exclusivitate soția lui Leo de la Strehaia, Dana Criminala.

fara descriere

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit focoasa brunetă, Leo de la Strehaia speră că, totuși, măsura de arestare preventivă nu va fi prelungită. ”Eu nu știu ce să fac, ca să fiu sinceră. Casa e goală, leo îmi lipsește deja. Aștept să văd ce spune avocatul, nici nu știu ce am voie să fac cu privire la el. Normal, dacă mi se va da voie, îl voi vizita cât de des se poate, îi voi face de mâncare, mai ales că el are reale probleme de sănătate. Când a plecat de acasă și s-a dus la arestul preventiv, mi-a spus că speră să stea maximum de 29 de zile, că mandatul nu i se va prelungi. Este convins, și eu la fel, că își va dovedi nevinovăția dacă va fi ascultat, cu adevărat, de judecători”, ne-a mai spus, tristă din cale afară, Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia.

fara descriere

Leo de la Strehaia, mandat de arest preventiv pentru 29 de zile

Leo de la Strehaia a fost arestat preventiv, după apelul făcut de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1. Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului București după ce pe 18 iulie, Leo de la Strehaia, pe numele lui real Stelică Ion Mihai, a fost reținut pentru 24 de ore. ”Vi s-a prezentat faptul cum că eu și fiul meu am fi înșelat o firmă, dorindu-se cu orice preț arestarea noastră, însă nu s-a reușit deoarece în România, trebuie să recunoaștem, nu toți magistratii sunt corupți, sunt magistrați care au smerenia și Binecuvântarea lui Dumnezeu. (...) Am avut, sincer, șansa ca un judecator să judece cauza noastră la modul imparțial, în  baza probele din dosar, ascultandu-mă cu deosebită atentie, fără să mă cenzureze la cuvânt! Nu am avut acces la dosarul penal să pot cunoaște acuzația si probele ce ni se impută, și nici avocatul meu ales. Organul de cercetare penală și procurorul trebuiau să-mi ofere și să-mi  respecte dreptul legal de a studia dosarul, și să nu interzică studiul, ceea ce este foarte grav, incalcându-mi-se dreptul la apărare și egalitate de șanse în justiție, drepturi fundamentale prevăzute de Constituția României”, spunea, pe atunci, Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia consideră că procurorii au făcut o serie de abuzuri, motiv pentru care, alături de avocatul său, le va face o serie de plângeri penale. ”Adevărul despre ceea ce mi se impută îl veți cunoaște din punct de vedere juridic în concret după ce voi avea acces la dosarul penal. Cert este că este vorba de o plată de un miliard două sute lei vechi cu plata la termen, adică peste 45 zile cu bon la ordin. Deși scadența este la termenul mai sus menționat, după 5 zile vine poliția și mă acuză pentru înșelăciune, biletul la ordin era emis de Banca, nu era nimic fals, totul este foarte legal, și sunt acuzat pentru înșelăciune. Dar cum poți fi acuzat când plata trebuia să se facă în septembrie 2019, fapta nu există decât după termenul scadent? (...) Organele de cercetare penală la perchiziție mi-au terorizat vecinii și îmi cer scuze față de aceștia! Suntem în ROMÂNIA și vrem, nu vrem, așa se face justiție în anul 2019, cu presiuni și fără probe! Evident că domnul avocat, după ce va studia cu deosebită atenție probele din dosar și procedurile efectuate, va începe să formuleze plângeri penale față de persoanele care se fac vinovate de cercetare abuzivă și represiune nedreaptă, dovedindu-se în final nevinovăția mea și a fiului meu la Secția de investigați  a infracțiunilor din justiție, a magistraților, la Inspecția judiciară”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate